Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Євген Бакарді
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Знову для початку... ну я не знаю що за "приколи", але після того як я написав неділю назад повідомлення, і його видалив якийсь адміністратор, у мене перестало заходити на форум, тому і думав що у мене бан, за що щиро вибачаюсь, так як я помилився. Зараз якимось чином зайшло, але глюки всеодно є, і саме на цьому акаунту сторінки форуму грузять по хвилині, або взагалі не грузятся, на іншому що я попередню тему робив, все робе гарно, хібащо він тепер у бані
також скажу про нього що я створив його лише для оскарження, бо мій другий точно у бані за якийсь спам, і він також був створений через оскарження бану на основному акаунті, так як у мене на другому був бан мені пришлось створити третій. Тепер самма суть скарги. Я приїхав на сліт гаража у Київ, приблизно за дві години до сльоту, вже було людей стільки що до мітки не можна було добраться. Я почав ходити біля людей намагатись піймати мітку, та залазив на кришу і стрибав у толпу, щоб також спіймати мітку, але я не стояв у них на голові, як тільки спригнув на них я відразу уходив, тобіш більше ніж 10 секунд я не стояв у людей на голові, навіть більше 5.... Ще майже 2 години до сльоту і я хоч якось хотів спробувати просто мати змогу отримати майно. Це все також не продлилось більше 5 хв, так як даний адміністратор вирішив мене відкинути, я хотів за цю справу, з ним провести "дебати" що я не важаю, що він був правий. Як тільки він мене посадив на 15хв я відразу визвав репорт, мене цей час ще який недобросовістний громадянин убивав, чим самим ще більше мене бісив, тим часом, адмін, так і не прийшов, прийшов аж на другий мій репорт, і як завжди відповідь на репорт у чаті є, а самого адміністратора я не бачу, я написав трохи вибішений у звичайний чат, всіми попередніми діями, такі слова як : ну і де ти бл**ь, так як хотів зрозуміти де його "тіло" знаходится, так можливо це було трохи грубо, я тоді дуже недовольний був цим адміном, мут має сенс окей. Але перед тим як дати мут він хочаб міг вислухати скаргу, чому я його позвав, він не захотівши навіть слухати, (і я так і не побачив його персонажа біля мого, навіть після отримання муту), він просто видав мені мут на 120 хв. Мене це вкрай вибісило, я написав у діскорд що я важаю його неадекватним і важаю що він не виконує свої обовьязки як треба, це зазначено на 1 скріні. За що і отримав 15 днів, як я важаю "необоснованим" бан за слово "Неадекватний", я мягко кажучи не погоджуюсь з цим покарання. І все одно важаю що він неправильно виконує свою роботу. Бан був отриманий за слова у 21:44, на першому скріні.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 https://kept.com.ua/e1wc/unknown_2025.09.16-21.59.png 2 https://kept.com.ua/e1wf/unknown_2025.09.17-08.58.png
- Дата походження: 17.09.2025р.