Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Січ 2024
Дописи
64
Реакції
34
Бали
21
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Максим Іванчек
Суть скарги:

Мене звати Максим, мій нікнейм у грі Максим Іванчек Нещодавно я був заблокований на вашому сервері через використання читів. Я пишу це звернення, щоб щиро визнати свою провину, глибоко розкаятися і попросити про ще один шанс.

Перш за все, я хочу принести свої найглибші вибачення всій адміністрації, модераторам і кожному гравцю вашого чудового проекту. Мої дії були неправильними, безвідповідальними і порушували правила, які є основою вашого сервера. Я розумію, що моя поведінка підвела вас усіх.

Використання читів — це грубе порушення, яке руйнує баланс гри і створює несправедливу перевагу. Я тепер розумію, наскільки мої дії були егоїстичними і як вони негативно вплинули на інших гравців. Я повністю усвідомлюю, що це не просто порушення правил, а також акт неповаги до всієї спільноти. Моя поведінка була неприпустимою, і я повністю визнаю свою провину. Я глибоко каюсь за свої дії і прошу вибачення у всіх, кого я міг засмутити або образити. Використовуючи чити, я не лише підвів себе, але й підвів всю спільноту, яка довіряє вашому серверу як місцю для чесної та захоплюючої гри.

Я щиро прошу вибачення у кожного гравця, який був змушений зіткнутися з наслідками моїх дій. Ваш сервер є місцем, де гравці можуть насолоджуватися чесною і рівноправною грою, і я дуже шкодую, що своїми діями я порушив цю гармонію.

Я розумію, що мої дії заслуговують на покарання, але я щиро прошу у вас ще один шанс довести, що я можу виправитися і стати кращим гравцем. Я обіцяю, що більше ніколи не використовуватиму чити чи будь-які інші незаконні засоби. Я готовий зробити все можливе, щоб повернути вашу довіру і показати, що я здатен дотримуватись правил.

Прошу розглянути можливість зняття або пом'якшення мого ЧСП. Я готовий пройти будь-який випробувальний термін або виконати будь-які умови, які ви вважаєте за потрібне. Мені дуже хочеться залишитися частиною вашої спільноти та насолоджуватися грою на вашому сервері, дотримуючись усіх правил та етичних норм.

Ще раз прошу вибачення за свої дії. Дякую за можливість висловити своє каяття. Я сподіваюся на ваше розуміння і прошу дати мені ще один шанс виправити свої помилки.

З повагою,
Максим

Докази
Дата походження:27 травня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі