Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ, ГА/ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Мирослав Мельник
  3. Суть скарги:
Вітаю шановна адміністрація. Вчора сталася ситуація з зняттям мене з посади Президент.
В причині зняття було вказано: "Мирослав Мельник - знятий з посади Президент України за крадіжку коштів з скарбниці серверу!", що є неправдою.
Через це, почався багаторазовий хейт, приниження, булінг від гравців в мою сторону. Гроші з казни я не крав..
Крадіжка з казни з котрою потрібне обов'язкове зняття вважається: 13. Якщо кошти були зняті, а звіт не надано протягом 1 години після зняття - лідер отримує письмову догану/зняття/блокування/зняття з поста + ЧС Держ. орг.;
Ні одного разу не пропускав звітність видачі коштів з казни, жодного разу не затримував звітність. За що немає офіційних причин для зняття.
Так я признаю що не видавав кошти своїм співробітникам, тому що виконував всі посадові обов'язки самостійно. За що і виписував собі премії, у вигляді сум, котрі вказані у звітності. Тому вважаю що це не є крадіжка, це є фінансування особи котра тримає на собі фракцію.
Я згоден що мене зняли, що адміністрація так вирішила, та оскаржувати це рішення я не збираюсь. Я просто хочу щоб виправдали моє ім'я, в зв'язку з тим що жодного разу у крадіжках я зафіксований не був.
Раніше були подібні лідери, котрих відмічали в групі лідерів та попереджули про ті чи інші їхні порушення, щоб не видавати покарань. Але зі мною жодний адміністратор не зв'язався з приводу того що мені обов'язково треба вести звітність видачі коштів для ОС.
Тому вважаю що без попередження вважати преміювання Лідера, крадіжкою або махінаціями це не правильно. Прошу розглянути моє порушення з іншого боку та зробити деякі кроки:
1. Виправити в діскорд каналі що я крадій.
2. Так як я був принижений на весь сервер через глобал чат, прошу щоб адміністратор котрий це зробив так само вибачився за неправильні дії.

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  2. Дата походження: 03.03.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Формулювання не буде змінено, враховуючи що воно підходить під вчиненні вами дії, а саме, зняття коштів з казни та привласнення їх, враховуючи вашу роботу на посадах у державних організаціях було вирішено не надавати вам ЧС лідерів, щоб у майбутньому ви змогли повернутись у державні організації, дякую за звернення.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі