- Реєстрування
- 21 Бер 2024
- Дописи
- 698
- Реакції
- 702
- Бали
- 113
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: vester_grimas (Євгеній Охріменко)
4. Суть звернення: Був забанений у Діскорд 01 за публікацію данного скріншоту в розділі спілкування. (Данний скріншот мені скинули, я не знав на 100% що це дійсно на справді фотографія лідеру клану а не просто ліве фото з підписом, тому використав його з тестом " ето ты мне говоришь сладкий щекастик") Свою провину за цей проступок визнаю Обіцяю не повторювати такі дії та публікувати якісь особисті фото гравців чи інших людей. Прохання надати ще один шанс будь ласка. Прошу взяти до уваги що це моє перше серйозне порушення у діскорд на сервері.
5. Докази (скріншоти/відео): порушення покарання нік
6. Дата видачі покарання: 17.06.2025
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: vester_grimas (Євгеній Охріменко)
4. Суть звернення: Був забанений у Діскорд 01 за публікацію данного скріншоту в розділі спілкування. (Данний скріншот мені скинули, я не знав на 100% що це дійсно на справді фотографія лідеру клану а не просто ліве фото з підписом, тому використав його з тестом " ето ты мне говоришь сладкий щекастик") Свою провину за цей проступок визнаю Обіцяю не повторювати такі дії та публікувати якісь особисті фото гравців чи інших людей. Прохання надати ще один шанс будь ласка. Прошу взяти до уваги що це моє перше серйозне порушення у діскорд на сервері.
5. Докази (скріншоти/відео): порушення покарання нік
6. Дата видачі покарання: 17.06.2025
Останнє редагування: