Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
55
Бали
23
1.Особистий нікнейм:Хеккі Абашидзе
2.Нікнейм Адміністратора:SERVER
3.Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація 05 серверу, перебувши ці 3дні без Ukraine Gta, я зрозумів що дуже хочу повернутись сюди,прошу прочитати до кінця, зараз я відбуваю покарання а саме образа адміністрації, рідних у діскорді на 6000 днів, це було скоєнно не мною, а 2гравцями, в яких був мій діскорд, а саме це гравці 05серверу Шехзаде Цимбетович, та Славон Вайт, 3місяці назад я попросив у гравця Славон зробити мені діскорд, бо в мене було кд на створення, я спілкувався ним 3місяці, використовував для своїх задач, і 29січня, ми з Славоном посварились, та він почав ображати проект, гравців, моїх найкращих друзів, та любиму адміністрацію, з них це Віталій Петришин, та Анастасія Корветі, я визнаю що я несу відповідальність за діскорд, мені соромно що відбулось, мені прикро що через дії гравця Славон Вайт та Шехзаде Цимбетович я перебуваю в бані, я вважаю що у всіх є шанс, та прошу мені зменшити покарання, я ціную вашу працю, та безмежно люблю проект Ukraine Gta, гравець Славон Вайт дав всі докази та він зізнається що робив це він, йому дуже соромно, я розумію що від частини тут винен і я також, у мене є всі докази, що писав це не я, я хочу получити оскарження будь ласка(
4.Докази/скріншот/Відео:
5.Дата порушення 29.01.2026

Вкладення

• IMG_20260202_124053_594.jpg
    IMG_20260202_124053_594.jpg
    446.6 Кб · Перегляди: 24

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,844
Реакції
2,048
Бали
253
Вітаю, в оскаржені на даний момент відмовлено. Крім того у Вас є блокування за образи і на іншому сервері. Відбувайте покарання, від Вас було почуто вже декілька різних версій

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі