Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Скотт

Новий гравець
Реєстрування
14 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
Особистий нікнейм: Тоні Скотт
Суть скарги: почалось все з того що в мене було фінансове положення не дуже та хотів перестати грати на час або навіть й вернутись граю я дуже довго в цей проект та вирішивши визвати адміна та спитати,викликавши адміна (Артем Українець)до себе я запитав"ніччого не буде якщо я передам майно своєї знайомої" нв що адміністратор відповів "це ваше право" я перепитав чи ніхто не подумає що це продаж віртів він сказав "ніяк ні" після цих слів прийшов впевнено на сервер зателефонувавши подрузі та сказав що можу передати все майно на що вона не відмовилася, почавши скидати їй майно тому що був впевнений що не гратиму найближчі 3 місяці поки не зароблю грошей в житті,вона запитала чому я йду з проекту і чому їй даю майно пояснивши всю ситуацію у фінансовому становищі вона зрозуміла,передавши я їй усе майно після чого вона запитала номер карти після чого здивувався як прийшли гроші "Сподіваюся тобі ці гроші допоможуть на початку, ти вирішивши все своє майно мені ввіддати а я виріжила що я поможу тобі поки з грошима", після чого я вийшов з гри на місяць заробивши якісь перші фінанси і бачу бан від адміністратора Тоні Хоффмана чому мене забанило вона каже що не знає але її також,і мабуть адмін не зрозумів чому в той день прийшло їй так багато грошей і спитав у неї чи я їй продав це на що вона відповіла він мені .після чого адмінеістратор кинувся банити мене хоча це ніяк не відноситься до "продажу віртів". **((До цього як залишивши проект я гравши в цю гру з задоволенням і знімав про це відео в соціальній мережі такі як Тік Ток Ютуб,багато людей прийшло від мене в цю гру а мене щей баняти на цьому проекті супер адміни,чому спочатку вирішити не можна а зразу банити, я прошу лише розбанити мій акаунт, ще до цього написавши в жалобу відповів Тоні Хоффман що є набрихав і вніс мій аккаунт до чсп проекту, чесно це вже надокуло чому я просував цей сервер допомагав гравця багато речей мп проводив а взамін я отримав бан до 2040 року і чсп,я хочу лише справедливості,хочу повірите в те що я реально вже зайду в цю гру і буду знімати відео та грати,невже я на це не заслуговую,прошу передати це старшому керівництву, щоб розібратися вже,надіюсь це не просто так я вже пишу 5 чи 6 раз,з повною повагою та розумінням Тоні Скотт.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1695807893150.png

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
55
Реакції
24
Бали
21
игрок под никнеймом «Тони Скотт» не занимался продажей виртов, а просто решил помочь, так как он тогда нуждался в финансах, я решила ему помочь отдельно, это как взаимопомощь.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, передаю вашу скаргу Керівництву. Очікуйте відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі