Відмовлено Оскарженн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: робот
2. Ососбистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: заблокував робот до видалення клана, Олег Галицький, як я порушив правила реєстрації страшого клану сьогодні чи вчора мені схвалили реєстрацію, на перший раз пробачте я не знав дайте ще шанс потримати клан я до нього довго прагнув прочитаю правила Ukraine Gta повторно! Дякую
4. Фото/скріншот: 5. Дата подачі скарги: 8.03.25

Василь Перегінець

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,569
Реакції
1,376
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Давайте почнемо з того, що ви є лідер клану, який повинен дотримуватись правил UKRAINE GTA і не порушувати, але, на жаль, ви порушували досить серйозні правила, після чого, оскільки ви є лідер клану, видається клану дисциплінарне покарання у вигляді попередження або догани, залежить від того, що саме порушили, давайте переглянемо ваші догани, а саме: перша ваша догана - за неявку на битву за бізнес, яку ви або ваші модератори оголосили клану WALHALLA, але було також вашому клану видано догану за скаргою неоф №2124, тобто ви вийшли з гри під час арешту, після того було видано мною попередження за порушення правил реєстрації старшого складу, оскільки ви на той момент не оновили список старшого складу, тобто список актуальних лідера і модераторів в таблиці клану, а момент 08.03.2025 у вас 1/2 і 2/3, та вирішальне ваше порушення, а саме - це DM in GZ від вас, хоча ви знали, що у вас наразі критична ситуація з кланом, але, на жаль, ви все-таки вбили гравця біля мітки на роботі трамваю. тому наразі у вашого клану зараз 1/2 і 3/3, наразі оскаржувати немає що, тому очікуйте видалення клану згодом.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі