Відмовлено Оскарженя для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Хапка

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.Роман Хапка
2.ГА ЗГА
3.
Шановний Серго!
Я пишу цей лист, оскільки відчуваю гостру потребу пояснити свою нещодавню поведінку та висловити вам свої найщиріші вибачення. Мені надзвичайно прикро і соромно за ті слова, які я дозволив собі сказати на вашу адресу.
Мушу визнати, що в той момент я перебував під впливом сильних негативних емоцій, які абсолютно затьмарили мій здоровий глузд. Це не було виваженою позицією — це був імпульсивний та безглуздий спалах, про який я пошкодував майже одразу після того, як це сталося. Насправді я не мав жодного наміру вас образити чи якимось чином завадити вашій роботі. Мої слова були несправедливими та безпідставними, і я повністю усвідомлюю, наскільки некоректно це виглядало з мого боку.
Я розумію, що ви щодня стикаєтеся з великою кількістю складнощів, і мені дуже шкода, що цього разу джерелом негативу став саме я. Ваша реакція у вигляді блокування була цілком логічною та справедливою — я сам винен у тому, що порушив правила поведінки.
Проте я дуже ціную цей проєкт, мені подобається проводити тут час, і мені було б справді прикро втратити можливість продовжувати ігровий процес через одну прикру помилку. Тому я звертаюся до вас із великим проханням: якщо це можливо, будь ласка, розгляньте варіант оскарження мого блокування.
Я зробив серйозні висновки з цієї ситуації та гарантую, що надалі моє спілкування буде виключно коректним, виваженим та сповненим поваги до вас та до всього нашого сервера. Я готовий довести це на ділі, якщо Ви дасте мені цей другий шанс.
Ще раз перепрошую за завдані незручності та неприємні емоції. Сподіваюся на Вашу великодушність та мудрість у прийнятті рішення.
З великою повагою,
Роман Хапка
4.Докази:тиць
5.16.04.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,063
Реакції
1,914
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі