Відмовлено Пабло Блотний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Пабло Блотний
  2. Особистий нікнейм:981
  3. Суть скарги: Я стояв на радарі, мене починають невідомо звідки тулити, я не одразу зрозумів хто по мені тулить, та оскільки біля мене був тільки автомобіль в момент стрільби - я подумав на нього та коли забіг за сільпо почав відстрілюватись у того кого бачив в момент стрільби біля себе. Тільки після смерті я вже зрозумів, що по мені тулили з криші, тому вважаю, що ДМу та ДБ від мене немає, оскільки я відбивав напад.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-ЗЗ.293286/
  5. Дата походження:26.05.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! По-перше, біля Вас була не тільки автівка даного гравця, а приїхала перед цим ще одна у Вашу сторону, повз проїхала третя. В моменті Ви могли дійсно не побачити, звідки конкретно відкрили вогонь, але не є логічним стріляти в авто навпроти Вас, на яке була повернута камера в момент пострілу і чітко видно, що звідти вогонь не відкривався. Покарання видано вірно. Будьте уважнішими, потрібно впевнитись перед відкриттям вогню в сторону осіб, щоб не нанести шкоду непричетним гравцям.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі