Монте Долар
Козак
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Павло Андрійович (131709)
2. Особистий нікнейм: Ваня Рудик (62502)
3. Клан порушника: SaDo4ok
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: OPG-GROZA
5. Суть скарги: Домовились з данною особою що я йому даю 1.2 мільйона гривень бо в нього не хватає на покупку мого авто, він купує моє авто а далі продає мені ренж-ровер по мінімальній ціні, я згодився перевів йому 1.2млн після чого він просто вийшов, я подумав що в нього можливо виліт, але ні, через часа 4 знову зустрів його на бу, громадянин повністью неадекватний почав оскати що я л№х і тд, ніякі кошти він повертати не буде в нього адміни друзі йому нічого не буде, Прошу покарати його та повернути мені кошти будьласка.
6. Докази (скріншот/відео): Тут
7. Дата порушення:11.08.2023
Останнє редагування модератором: 25 Лип 2023
2. Особистий нікнейм: Ваня Рудик (62502)
3. Клан порушника: SaDo4ok
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: OPG-GROZA
5. Суть скарги: Домовились з данною особою що я йому даю 1.2 мільйона гривень бо в нього не хватає на покупку мого авто, він купує моє авто а далі продає мені ренж-ровер по мінімальній ціні, я згодився перевів йому 1.2млн після чого він просто вийшов, я подумав що в нього можливо виліт, але ні, через часа 4 знову зустрів його на бу, громадянин повністью неадекватний почав оскати що я л№х і тд, ніякі кошти він повертати не буде в нього адміни друзі йому нічого не буде, Прошу покарати його та повернути мені кошти будьласка.
6. Докази (скріншот/відео): Тут
7. Дата порушення:11.08.2023
Останнє редагування модератором: 25 Лип 2023