Розглянуто Павло Макиха, Володя Мельник | Покривання не коректних дій адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,013
Реакції
1,721
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Макиха, Юра Оттоман, Кирило Бакулін, Надя Щаслива, Володя Мельник.
  2. Особистий нікнейм: Олександр Кондратюк
  3. Суть скарги: Після некоректно виданого покарання у якому я відсидів у муті 60 хв, та щей мене змушували самостійно шукати Головного Адміністратора при тому що він був у онлайні. Я подав скаргу на видачу компенсації і отримав відмову, хоча згідно правила: 1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу. Тобто вельми шановний ЗГА підтримує некоректну видачу покарання гравцям? Я впевнений на 100% що бесіда з адміністраторами проведена не була. Також хочу зауважити що Юрій Оттоман видає покарання яке не є згідно Правил UKRAINE GTA. Тобто тут також постає питання про його професіоналізм та знання в загальному правил. Прошу вас шановний Сергій Коваленко передивитись відео фіксацію обзвону пана Юрія якщо він взагалі проводився, видати йому коректне покарання та видати мені компенсацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тута, тута
  5. Дата походження: 21.05.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі