Зачинено Павло Орлик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2024
Дописи
108
Реакції
21
Бали
33
1. Ярік Нанівський:
2. Павло Орлик:
3. Вітаю шановний Павло Орлик написав що інші гравці нічого не порушували, на відео яке я надав ми бачимо як, на 15 секунді. В мене врізається автомобіль я чикаю реакції, жодної реакції не було я починаю заводити авто і бачу як лідер також заводе, з 29 секунді починається стрільба з пасажирського місця по 35 секунду ми можемо бачити хто там був. по логікі співробітники повинні були для початку говорити проводити комунікацію, особливо як що ти лідер фракції чи майор, дії співробітника Василя та Михайла виглядають як порушення, нон рп держ або перетяг рп. прошу повторно розглянути скаргу:
4. клікабельно:
5.14.04:

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,454
Реакції
1,362
Бали
253
Вітаю, гравець який безпосередньо вас затримав отримав своє покарання - варн за NonRP Держ. Щодо гравця, який стріляв по вашому авто, вам була надано в голосовий канал, ви не зупинились зразу, саме через че і було відкрито вогонь по авто. Додатково, щодо правила:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток:
якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад: якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто.
В ньому безпосередньо вказано виняток, а саме: "якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо."
Щодо Лідера, Михайла Малюка, щодо вас він ніяких порушень не робив крім ДТП, за яку передбачено адміністративний штраф в рп світі.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,035
Бали
253
Вітаю, відповідь Ви отримали від ГС держ. Порушень зі сторони лідера окрім ДТП - немає, ситуація із ДТП це РП процес, за який Ви можете подати в суд із відповідними доказами. Гравець який порушив - покарання отримав.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі