Микола Захарець
Новий гравець
- Реєстрування
- 8 Сер 2025
- Дописи
- 16
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
я,Ніколас Вест звертаюся до адміністрації 05 сервара хочу щоб розглянули ситуацію на мене кинули скаргу,що тайзер+DM in GZ я зараз в деморгані відсиджують 3 години мені адміністратори сказали,що плац у ЗСУ це не GZ і писати скаргу на форум я Я,Ніколас Вест,хочу обговорити дану ситуацію я заїхав до ЗСУ на автомобілі яка належить ВЧ після того у мене залагав ноут,тому що у нас вимкнули світло я пішов підключати інтернет після того Гоголь направив на мене зброю я не побачив як я на нього наїхав після того як він направив на мене зброю це була загроза моєму життю я його вдарив тайзером та взяв у кайданки після того посадив у машину і повіз до Підполковника чи майора і сказав провести з ним спеціальну лекцію вони сказали відпустити його,але я не міг дістати його з автомобіля після того з ним говорив Підполковник чи майор і покликали мене він розказав зовсім другий варіант ,а я розказав,як все було після того я був зайнятий вигрузкою БК і розмовляв із Полковником через це я хочу пожалітися на даного гравця,а саме Дмитра Гоголя та,щоб ви Пане Адміністраторе винесли якийсь вердикт і Дмитро Гоголь теж був покараний за брехню старшому складу+не хочу сидіти 3 години!Буду дуже вдячний,якщо розглянете і будете розбиратись із цією ситуацією!Дякую Пане Адміністраторе!Все добре,але адміністратори сказали,що плац це не GZ я не знав,що у Гоголя лол хп і вдарив його після чого він тепнувся до медпункту,а я побіг і сказав відкат