Відмовлено Паша Морріс / Обман гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
69
Реакції
21
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
  2. Особистий нікнейм: Максим Форбес
  3. Суть скарги: Написав скаргу , щоб получити відео докази або скріншоти що мене не буває на зборах , також уточнив що в мене Канадський час і в ці моменти я буваю афк , і дальше відповідь пішла що не видно ніколи на відеофіксації що мене немає , алло ви що з мене ***********************************а робите ? Ви прям надав тобі за 2 місяця або нехай навіть за цілих 2-1 тиждень відеофіксації де мене немає на зборах але я є в онлайні? Що це за брехня були моменти коли я був по-перше, а по-друге повторюю мій онлайн в більшості коли вони сплять, тому що я з Канади і в мене +9 .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Леонід-Рознич-Звільнення.77225/#post-349213
  5. Дата походження: 24.09.2023

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
Вас звільнив мій заступник за наступними пунктами
1) в вас відсутня роль у спец.зв'язку,тобо ніякої комунікаціїї ви не отримували з заступниками або лідером.
2) за два місяці мого сроку ви не вступили до жодного підрозділу та не подавали рапорт на підвищення
3) Неодноразова було проведенно масові заходи,на яких вас ніхто не бачив,лише по планшету ф3 вас бачили,а на заходах ні.
изображение_2023-09-24_213303386.png

изображение_2023-09-24_213335428.png

Яким чином ви вважаєте своє звільення неналежним якщо ви ніяк не здійснювали свої службові обов'язки

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! З рішенням адміністратора, який перед винесенням вердикту провів бесіду з лідером, згодна.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі