Розглянуто Передаю керівництву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Нік в діскорді(з #1234): Paulo Lawrence#9545
Нік модератору: Тоні Сопрано
Причина покарання: бан(вже зняли)
Суть скарги: Тоні Сопрано, забанив мене в дс сервері за обхід бану, хоча мене розбанили, потім я написав на форум скаргу, мене розбанили і відповіли, що не думали, що час так швидко летить, ну знаєте, як для кого він летить, я наприклад чекав дуже довго - це означає байдужість до роботи і до мене, також це лінивість переглянути логи. Як же так? К.Т.П. порушує статут, який сам і написав? Мені не приємно, що до мене так байдуже і ліниво відносяться.
Дата видачі покарання: 29.11.2022
Готовий відповідати у разі обману: Так

Helen

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
105
Реакції
41
Бали
33
Нік в діскорді(з #1234): Paulo Lawrence#9545
Нік модератору: Тоні Сопрано
Причина покарання: бан(вже зняли)
Суть скарги: Тоні Сопрано, забанив мене в дс сервері за обхід бану, хоча мене розбанили, потім я написав на форум скаргу, мене розбанили і відповіли, що не думали, що час так швидко летить, ну знаєте, як для кого він летить, я наприклад чекав дуже довго - це означає байдужість до роботи і до мене, також це лінивість переглянути логи. Як же так? К.Т.П. порушує статут, який сам і написав? Мені не приємно, що до мене так байдуже і ліниво відносяться.
Дата видачі покарання: 29.11.2022
Готовий відповідати у разі обману: Так
Доброї ночі, шановний гравець!
Ознайомившись із вашою скаргою, хочемо вибачитися за надані незручності та неуважність нашого технічного адміністратора дискорду. КТП отримає вирок виходячи з порушення правил видачі покарань!
Приємної гри на UKRAINE GTA!??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі