Відмовлено Передивіться будьласка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Коржик

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Хлопці я прошу у вас всіх велике вибачення до клану (Toxic) я вів себе дуже не адеватно я признаю свою правину прошу будьласка скоротити срок бана .Я вибачаюсь за вашу сестру пане Андрію Блащина прийміть моє вибачення.Я не хотів цього казати я був розгніваний я присягаюсь що не буду більше такого робити мій нік в грі Ілля Корж прошу будьласка скоротити бан.Я любив цю гру від щирого сердця то я не хочу так прощятися з нею вибачте мене всі з клану
(Toxic) Андрію будьласка прийми моє вибачення.!!!!!

Ілля Коржик

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Я признаю свою лексику яку я вів до Андрія Блащини я прошу багато разів вибачення я дуже люблю цю гру я не хочу залишатися на завжди в бані я хочу в неї грати .Я не подумав про те щоб сказативибачте мене будьласка я осознаю свою помилку вибачте мене будьласка я не хочу йти на якісь другі проекти я влюбився в цей проект і я хочу в нього грати скоротіть мені будьласка бан хлопці я стою на коліна перед вами будьласка розбаньте.

Ілля Коржик

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Хлопці нну на стіки не бінять я вибачаюсь мільйони разів .Можу перед вами на коліна стати розбаньте будьласка.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 12

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Відмова по скарзі, составлена не по формі та не в той розділ, напишіть апеляцію в оскарження бану що в розділі скарг на адміністрацію, зачинено.
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі