Відмовлено Переогляд скарг та перевидача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
305
Реакції
538
Бали
113
1.Сергій Адамчук
2.Андрій Джексон
3 суть скарги на даній справі номер 1 ( Тут) година 2;08 по скарзі Гравця Стасіка міллера на Браяна Ооконер та назар Суботтіно п коли його слова були ( їхав нікого не трогав і мене за дм і об оскали) з тої скарги моїм сокланам було видано дм . А на скарзі мого соклана Браяна Мурки година 2:06 і був дм від Стасіка Мілерра але йому не видали покарання як це зрозуміти відео ( ТУТ () Оскільки по даній скарзі гравець З клану HenterX коли війни небуло в таблиці і вбив гравця нейтрального клану це рахується дм і за словами Стасіка шо він нікого нетрогав хотя за хв до його скарги яку він залив він вбив мого соклана це рахується обман адміністрації і покарання має бути видане строге ця особа масово порушує правила серверу неодноразова і покарання яке ви видасте воно немає помягчуватись
Тому я хочу сказати аби цю скаргу взяли до уваги і зробили висновки щодо гравця Стасіка міллера по черзі подій він перший вбив і лишився безпокарання

4. 1 скарга це було швидше -------- 2 скарга це було пізніше
5.24.02.2024

Останнє редагування:

Сергій Адамчук

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
472
Реакції
136
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
На території "ВЧ" дозволено вбивати інших гравців с кланів хоть і немає війни. | Правила нападу на військову частину.
photo_2024-02-26_13-54-56.jpg

На рахунок ось цієї (Скарги): На відео доказу гравця чітко видно що гравець виходить з лікарні, бере автомобіль, їде, врізався в столб, та до нього під'їхали почали вбивати + ще образили.
І ви бачите тут "Обман Адміністрації" ?

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!
Приємної гри на
UKRAINE GTA!

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
659
Реакції
192
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор надав відповідь вище, з його вердиктом я згідний.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі