Відмовлено Петрушка 100 хвилин за дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
2. Особистий нікнейм:Олександр Скорик
3. Суть скарги: Видав 100 хвилин нізащо,в цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-гравця-Олександр-Скорик-Суть-ДМ.21538/ було неповно доказів мого дм,людина дістала автомат та почала в нас стріляти,хоча по статуту якщо співробітникам ЗСУ загрожує життя то йому дозволено діставати автомат,ще в скарзі не було доказів що я саме в нього стріляв,тому що по правилам БП я повинен стріляти в колеса,і я стріляв в колеса,через що людина вийшла з автомобіля та дістала зброю.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

5. Дата походження: 06.02.2023

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,505
Реакції
3,092
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Покарання було видано за ось цей момент в відео

Ви почали стреляти по авто яке навіть не під‘їхало до БП та почало розвертатись, я не розумію як ви могли побачити там зброю, якщо це було за декілька десятків метрів, де ледве можна розгледіти гравців

На відео я не побачив зброї від тих гравців, а лише те як вони вийшли з авто та пішли у вашому напрямку

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Вітаю шановний гравець
Покарання було видано за ось цей момент в відео

Ви почали стреляти по авто яке навіть не під‘їхало до БП та почало розвертатись, я не розумію як ви могли побачити там зброю, якщо це було за декілька десятків метрів, де ледве можна розгледіти гравців

На відео я не побачив зброї від тих гравців, а лише те як вони вийшли з авто та пішли у вашому напрямку
Шановний Адміністратор,машина хотіла проїхати через БП саме через поворот на Чорнобиль,але на прохання ЗСУ людина не зупинилася,ще раз кажу що немає доказів ДМ,адже доказів не має,прошу зрозуміти мене,що через людину яка фіксує без повних доказів відкат а потім кидає на форум то проблема сама в людині а не в нас,людина свої порушення не фіксує,а чужі фіксує,якщо ця скарга не буде одобрена,я кидаю відкат де ця людина обманом адміністрації кидає жб

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго вечора.

Не бачу порушень зі сторони адміністратора. Покарання видано вірно.

Яке право військовослужбовець має навіть направляти зброю на цивільну особу яка не несе ніякої загрози. Стрілянина по колесам призначена для ведення погоні та зупинки транспорту.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі