Зачинено Питання для лідера СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
225
Реакції
175
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Ваня Садовський
2. Нікнейм порушника: -
3. Суть скарги: чи можу я повернути довіру до СБУ? Можу показати себе в якості хороших якостях і дуже дуже дуже буду старатися не порушувати
4. Доказ порушення (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 11.06.2026

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
210
Реакції
155
Бали
88

Вітаю!

Я, як чинний Лідер Служби безпеки України, детально ознайомився з Вашою скаргою та готовий надати вичерпне розяснення щодо причин винесення Вам вердикту про «Втрату довіри».
Ваша дискваліфікація та поточна відмова у зарахуванні до лав СБУ зумовлені низкою системних порушень, які були зафіксовані ще під час мого перебування на посаді Заступника лідера, а саме:

Порушення закону : З Вашого боку неодноразово спостерігалися грубі помилки у знанні чинного законодавства та вчинення неправомірних дій під час виконання службових обов'язків.

Порушення субординації та етики: Ви дозволяли собі некоректну та неввічливу поведінку як по відношенню до особового і старшого складу СБУ, так і до працівників інших державних структур.

Деструктивний вплив на колектив: Під час проведення загальних зборів Ви систематично дезорганізовували та розкладали дисципліну серед особового складу. Отримані Вами дисциплінарні стягнення (догани) не привели до належних висновків, через що Вас і було звільнено.

Попри те, що керівництво помітило Вашу позитивну активність під час перебування в лавах Збройних Сил України ЗСУ, туди також надходили скарги стосовно дотримання Вами військової дисципліни. Специфіка СБУ вимагає бездоганної репутації та суворого виконання статуту.

Остаточний вердикт
Наразі, після проведення внутрішньої наради та спільного обговорення ситуації з моїми Заступниками, ми змушені винести негативний вердикт щодо Вашого повторного вступу до лав СБУ. Нам потрібні бійці, готові беззаперечно дотримуватися дисципліни та закону.

Дякую за увагу.

:ukrainegta:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі