В очікуванні Повернення відображення рівня та рейтингу над гравцем

Саймон Котацукамі

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
99
Реакції
46
Бали
73
Шановна команда UG TEAM!
Хочу запропонувати Вам повернути візуальне відображення над гравцем його ігрового рівня та рейтингу. На мою думку, за весь час існування гри гравці вже звикли до цього відображення, і для більшості воно стало певною зручністю, без якої трохи складно обійтися.
Також ще хочу додати, що є таке правило 4.20 "Заборонено викрадення гравця(-ів), які не досягли 10 ігрового рівня. | Деморган 45 хвилин". А як же тепер дізнатися чи досяг гравець 10 рівня, якщо візуальне відображення ігрового рівня гравця не буде відображатися? Вважаю це важливим аргументом.
Сподіваюсь на Ваше схвалення.

Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
88
Реакції
10
Бали
23
Вік
30

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Я за то щоб пофіксили баг коли ти не видеш даже ID гравця. Але проти щоб на ньму показували lvl.

Климушка Олександр

Może i jestem towarzyska, ale nie ufam każdemu.🦈
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
Шановна команда UG TEAM!
Хочу запропонувати Вам повернути візуальне відображення над гравцем його ігрового рівня та рейтингу. На мою думку, за весь час існування гри гравці вже звикли до цього відображення, і для більшості воно стало певною зручністю, без якої трохи складно обійтися.
Також ще хочу додати, що є таке правило 4.20 "Заборонено викрадення гравця(-ів), які не досягли 10 ігрового рівня. | Деморган 45 хвилин". А як же тепер дізнатися чи досяг гравець 10 рівня, якщо візуальне відображення ігрового рівня гравця не буде відображатися? Вважаю це важливим аргументом.
Сподіваюсь на Ваше схвалення.
За трохи інакше
1.Зробити так щоб на кнопку tab і в трьох точках з'явилася така штука Як відображати рівень і рейтинг

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі