Відмовлено Повторне оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Декстер Морганенко

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
2
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Декстер Морганенко
  3. Суть скарги: Нещодавно лише вчора я проходив обзвон на запння полковника. Я багато чого забув і багато чого не знав тому підглядав в телефон. По кінцю обзвону в мене питали чи дивився я в сторонні гаджети-я признався що так. В мене спитали які теми? Я назвав 2 теми і додав слово <і інші> але схоже адміністратор цього не почув хоча це дуже добре було чути навіть генерал то підтвердив але мене все рівно вигнали з фракції і дали бан на секундочку по причині <обман адміністрації> хоча ніякого обману не було. Я хочу що би адміністрація не видавала покарань за того чого не було! І хотілось би попросити Адміністратора Монтіпа Коваленко передивитися моє оскарження і прийняти рішення. Якщо вже й видавати покарання то честно і по темі!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Є в адміністратора Іллі Репецького
  5. Дата походження: 02.09.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,113
Реакції
744
Бали
253
Вітаю.
Навіть якщо Ви й зізнались у тому, що Ви читали - Ви повинні зрозуміти всю відповідальність за свої дії, читаючи відповіді на запитання Ви навмисно спробували ввести в оман мене.
Ваше блокування вже було зменшено до 3-х днів, відновлення на посаду Підполковника, або будь-яку іншу посаду в фракції СБУ (Окрім 1-го звання згідно з правилами прийняття до фракції) - Не можливе.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю.

ЗГС Держ надав чітку відповідь.
Відбувайте покарання та робіть висновки.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі