Сергій Арсенал
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Лис 2023
- Дописи
- 216
- Реакції
- 133
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм:Сергій Арсенал
2. Нікнейм адміністратора:Ксенія Київська, Захар Лісовий
3. Суть скарги:
Вітаю описую усю ситуацію яка сталась, учора почався ДМ на зльоті за 30 - 25 хвилин там було масовий ДМ від іншого гравця я в ирішив вбити лише одного гравця який мене посчтійно ображає
Через декілька хвилин мені прилітає блокування за правило Ловлі майна 1.8.1 що описує
1.8.1. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) / "FD" (FreeDamage) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. | Бан 3-7 днів (може бути застосовано більший / менший термін)
Тут написано що менше ніж за 10 хвилин до зльоту
Мені оскаржили блокування до 3 днів
Але я рахую що я повинен був отримати покарання у вигляді деморгану тому що це ДМ ЗЗ
Так як у правилі UG а саме 6.2.1 сказано що видається деморган 120-180 хв, при повторному порушенні варн
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Тому прошу вас зняти мені блокування та видати деморган згідно правил гри
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення:02.06.2026 - 03.06.2026
2. Нікнейм адміністратора:Ксенія Київська, Захар Лісовий
3. Суть скарги:
Вітаю описую усю ситуацію яка сталась, учора почався ДМ на зльоті за 30 - 25 хвилин там було масовий ДМ від іншого гравця я в ирішив вбити лише одного гравця який мене посчтійно ображає
Через декілька хвилин мені прилітає блокування за правило Ловлі майна 1.8.1 що описує
1.8.1. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) / "FD" (FreeDamage) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. | Бан 3-7 днів (може бути застосовано більший / менший термін)
Тут написано що менше ніж за 10 хвилин до зльоту
Мені оскаржили блокування до 3 днів
Але я рахую що я повинен був отримати покарання у вигляді деморгану тому що це ДМ ЗЗ
Так як у правилі UG а саме 6.2.1 сказано що видається деморган 120-180 хв, при повторному порушенні варн
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Тому прошу вас зняти мені блокування та видати деморган згідно правил гри
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення:02.06.2026 - 03.06.2026