Розглянуто R-840 | Пограбування без рп та будь яких правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лоуренс

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
108
Реакції
63
Бали
276
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Артем Косой , 249111. Олексій Буміч, 183811
2. Ваш нікнейм та ID: Олег Лоуренс, 152293
3. Назва клану порушника: ТЮБИКИ, Garet
4. Суть скарги: Пограбування від даних гравців.
5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення: 00:04 я побачив двух гравців в стяжках біля роботи та в зз , відповідно хотів їм допомогти. 00:24 прийшов гравець який надів стяжки на них та одного почав виводити з зеленої зони, та я почав його переслідувати. 01:17 ми вийшли із зз та я відкрив вогонь по гравцю який порушив правила, Та тим самим хотів врятувати від пограбування гравця якого він вів , але в мене не вийшло так як скінчились набої. 01:30 надів на мене стяжки без рп відігровки та був 01:40 почав грабувати. 02:05 приїхав його друг , та теж хотів пограбувати але не вийшло, бо було кд після першого. 02:30 DM!

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
676
Реакції
260
Бали
129
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Артем Косой (249111) уже отримав покарання за цією скаргою.
Також гравець додатково отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 120 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.​

Гравець Олексій Буміч (183811) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 75 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA, а саме правил неофіційних організацій:​
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат.
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.
​

Розглянуто.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі