Розглянуто Погрози викликом адміністрації та образи під час Лабараторій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Микола Крещук [227950]

3. Клан порушника:
JOKER25V

4. Суть скарги:
Під час збору петрушки в лабораторії на локації була велика кількість гравців, через що не вистачало вільних місць для збору.

Гравець Микола Крещук поводився агресивно, ігнорував пояснення про зайняті місця, неодноразово вимагав покинути локацію без підстав та погрожував викликом адміністрації і кіком з гри, використовуючи нецензурну лексику.

Цитати порушника:
• «Мені пофіг»
• «Уйди звідси»
• «Я зараз адміна викличу і тебе кікнуть з гри»
• «У тебе хвилина»

Я не заважав іншим гравцям навмисно та не порушував правила, лише продовжував збір через відсутність вільних місць. Згодом місце звільнилося без втручання адміністрації.

Вважаю такі дії погрозами, провокацією та неадекватною поведінкою, що порушує правила серверу.

5. Доказ порушення:
Тайм коды: 0:09 – 2:15
Початок: під час збору петрушки на локації велика кількість гравців, через що не вистачає вільних місць. Гравець Микола Крещук погрожує викликом адміністрації, вимагає покинути локацію та поводиться агресивно.
Кінець: гравець каже «у тебе 1 хвилина», після чого місце звільняється без втручання адміністрації.

6. Дата порушення:
[28.01.2026. 21:09]

Останнє редагування:

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
902
Реакції
296
Бали
123
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець #227950 Отримує покарання у вигляді [мут на 30 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.22]

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі