Схвалено Позовна заява №004

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Від громадянина України: Дмитрій Ланько

Я, громадянин України Дмитрій Ланько, подаю позовну заяву до Єдиного Державного Суду України на людину Алекс Міцкевич та Адам Сандсторм, пояснюючи всю ситуацію та додаючи необхідні суду докази.

У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:
Вітаю, Алекс Міцкевич та Адам Сандсторм перебуваються на посадах Генерального Прокурора та його Заступника. Після того як я зайшов на державний портал до заяв до прокуратури я бачу що заявки не розглядаються вже більше ніж 24 години. Хоча це є їх обовязки. Також відмова скарг які складені по формі по причині не по формі. Важаю це кримінальним правопорушенням передбачено статтею 113 пункт 1 а саме неналежне виконання своїх обовязків.

Прошу:
  1. Встановити особу відповідача.
Прошу суд:
  1. Визнати дії відповідача неправомірними.
  2. Стягнути на користь позивача 100,000 грн на оплату державного мита, 100.000 моральної компенсації.
  3. Визнати відповідача винним за статтями 113 пункт 1.
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
  1. Ксерокопія паспорта: Ксерокопія
  2. Телефон або "Discord" Клієнта: dmytro.hardman
    Докази правопорушення (обов'язково): Фото фіксація з телефону

Дата подання: 06/05/2024 Підпис:
    8tew_FZvnlcQRlmZ9u2yXSjp397X70vpNkvEydKohf-B6VohXi_WZP4kB98eQLWECCkRoyZCborOqZplo6N5vK9nEMNKpaKuygGCF6U63DZVNvBo5UA7SY3eCdUwkGkGaKEVoYyDc4pJ-NAgrk8S3JA

Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
2
Реакції
5
Бали
5
Адреса
[email protected]
К Л О П О Т А Н Н Я
В Єдиний Державний Суд України
від громадянина Адам Сандсторм іменованого далі як відповідач за справжньою позовною заявою
Я, відповідач, Адам Сандсторм, прошу суд відмовити у прийнятті цієї позовної заяви через відсутність складу злочину в діях Генерального Прокурора та його Заступника. Також у позовній заяві, Позивач, вказує на порушення статті 113 пункту 1 Кримінального Кодексу України, однак диспозиція цієї статті передбачає зовсім інше, дана стаття може інкримінуватися лише у разі якщо наші дії зазнали істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, Як і зазначено у самій статті, далі цитата: "Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб", цитата закінчена, далі Позивач, вказує про відхилення скарг по причині "не за формою", проте конкретних прикладів або доказів Позивач не доклав, тому ми можемо судити про юридичну безграмотність з боку Позивача і повне нерозуміння в трактуванні чинного Законодавства.
На підставі вищевикладеного прошу суд відмовити у прийнятті цієї позовної заяви та відмовити в позовних вимогах Позивача.

Дата: 06.04.2024
555.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі