Відмовлено Позовна заява №1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліна Ліндеманн

Колишній прем'єр-міністр ☕
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
16
Реакції
14
Бали
6
До Єдиного Державного Суду України

Від громадянина України: Аліна Малюк​

Я, громадянка України Аліна Малюк, подаю позовну заяву до Єдиного Державного Суду України на людину Генріх Острозький, пояснюючи всю ситуацію та додаючи необхідні суду докази.

У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:
Все почалося з того, що я влаштувалась працювати на евакуаторі (не пройшло й 10 хвилин з початку роботи), я під'їхала до Тойоти Прадо, який потребував ремонту й заправки. Я люб'язно надала послугу, попросила почекати 30 секунд, після ремонту, тому що не можна надавати так часто послуги (він потребував ще заправки), я мовчки стою, чекаю. Він починає казати: "Зайка, дай свой номерочек тг, будешь скидывать мне голые фотки". Я відмовила в грубій формі, тому що не потерплю подібну поведінку та "пропозиції" в мою адресу, сказав йому: "Ты малолетний сперматоксикозник, совсем поплавило?".. Він вочевидь не почув мене і ще раз просив номер, я повторила свої слова, він образився і почав таранити мій евакуатор, інший гравець на БМВ писав капсом: "ТА ДАЙ ЙОМУ НОМЕРОК", я сказала "ні". БМВшник розвернувся і почав мене таранити, на пару з гравцем у Тойоті. Я не вийшла, не стріляля, бо в мене навіть зброї у інвентарі немає. Просто сиділа, тому що у машині безпечніше, якби я вийшла з машини - вони мене просто задавили б. В той момент, коли вони мене "крутили" по всім дорогам (і по зустрічці і по головній), мої дії: включаю телефон - "Виклик спецслужб" - 102. У причині вказала (дослівно на пам'ятаю, тому що була на емоціях): "Не дають жити два де...біла" (типу такого). в момент, коли я стою на дорозі розвернутою, зі зламаною машиною всередині неї, в мій евакуатор влітає ще швидка медична допомога. Потім через декілька секунд приїжджає Генріх Острозький, у сліжбовій формі(!). Одразу як бачать його - Тойота тікає, я кричу Генріху: "Ловіть, оно на Тойоті тікає!". Він або не почув мене, або спеціально проігнорував, цього не можу знати. Одразу, не спитавши мене, що сталося, до Генріха підбігає працівник швидкої медичної допомоги і повідомляє йому: "Ця Пані була свідком ДТП та перешкоджає рух швидкої". Я мовчу, тому що було багато гравців і я навіть не зрозуміла спочатку, що це працівник швидкої повідомляє про мене. Далі я почала розказувати саме Генріху, що сталося (описала вище). Генріх повідомив, що Я перешкоджаю навмисно роботі швидкої допомоги, потім, коли мене били БМВ і Тойота у різні сторони, я повідомила, що мене "пуляли" й на на зустрічку (писала вище), на що він мені сказав: "А, то ви ще й перетнули дві суцільні смуги), типу, можна вже штраф виписувати. Я викликала Пана Генріха, щоб мене, як Громадянку України - захистили. Інакше: навіщо потрібна поліція? Далі пан Генріх витягнув мене з автомобіля, ми стояли один навпроти одного, (він стояв обличчям у протилежний бік від Епіцентру), на нього наїхала Тойота і зачепила мене. Пан Генріх зробив вигляд, що нічого не сталося, не відреагував на те, що на нього наїхали. Мене відкинуло на автомобіль, який стояв за мною (білого кольору) я навіть не "злізла" з нього, тому що Пан поліцейський міг розцінити це як втеча, а я нікуди тікати й не збиралась. Пан Генріх додав до того, що мене відкинуло на машину: "А що ви робите на машині??"..... Дивне питання. Другий раз наїхала Тойота на нього, мене зачепило та вбило (не знаю як). Швидка почала кричати: "Дефібрилятори!! А, нема." Пан Генріх додав на останок: "О, ****************************ла."
"Чудові" слова.

Прошу:
  1. Запитати та вилучити записи з боді-камери відповідача, біля Епіцентру на лівому березі Києва, 17.04.2024 з 22:00 до 22:30. (якщо це був співробітник МВС, ЗСУ, ДКВС)
Прошу суд:
  1. Визнати дії відповідача неправомірними.
  2. Стягнути на користь позивача 100,000 грн на оплату державного мита, 250000 гривень моральної компенсації.
До позовної заяви прикладаю таку документацію:
  1. Ксерокопія паспорта тут
  2. "Discord" - slovses
  3. -
Дата подання: 18/04/2024 Підпис (Позивач): Аліна Малюк​

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
Знімок екрана (3353).png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі