Зачинено Позовна заява №26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Гога

Шановний гравець
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
41
Бали
31
Дніпровський суд
Від громадянина Північної України: Тимофія Подільського

Я, громадянин Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Дніпровського суду на Вадима Дарвіна(всі відомі його дані) номер житону 18000, пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні суду докази.Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висунувши вимоги . Ситуація я показав даній людині засіб від якого йому могло стати краще він бо бачивши це і ударив мене тайзером одягнув кайданки після чого не зачитуючи моїх прав , не придавивши посадив мене до авто, коли ми прибули до золу НПУ К там я сам наголосив на адвоката він відмовився викликати мені його , я схиляюсь до того що він забув рацію на ГУ СБУ , але після чого він догадався що якщо він хоче перевірити мій паспорт він має представитись він це зробив але не повністю , та сказав що він є працівником СБУ міста Дніпро тобто почав брехати, і якщо я не помиляюсь це є порушенням Статуту СБУ що адвокатів немає в області, також він казав що немає навіть старших по званню які можуть викликати адвоката але потім я зустрів своїх знайомих які працюють в СБУ К буквально через 3 хвилини які могли викликати його . Потім я спробував скористатися правом на телефон дзвінок але воно мені не допомогло тому що закінчились кошти на рахунку. Коли я сказав що все працівник СБУ К почав порушувати до мене субординацію та посаВелике прохання до суду провести усі слідчі дії які потрібно та у випадку якщо я правий звільнити даного працівника .

До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта: *Гіперпосилання* 2. Докази правопорушення: *Гіперпосилання* / Запросити відповідача
3. Список свідків (якщо вони є): Громадянин з номером розпізнавального знаку 22270
4. Номер телефону, пошта (( discord )):timofijpodilskij

Дата подання заяви: 01.09.24
Підпис позивача: __
IMG_2689.jpeg

Останнє редагування:

Мирослав Мельник

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
379
Реакції
278
Бали
68
Повідомлення

м. Дніпро
4 вересня 2024 року

Ухвала суду про направлення справи на досудове розслідування

У позовній заяві №26, за обвинуваченням Вадима Дарвіна, з номером жетону 18000, у вчиненні правопорушення, судом встановлено, що матеріали справи потребують додаткового дослідження та збору доказів.

Враховуючи необхідність уточнення обставин справи, додаткового допиту свідків та проведення судово-медичної експертизи, суд вирішив направити справу на досудове розслідування.

Справу передано до органу досудового розслідування – Генеральна прокуратура України.

Ухвала підлягає оскарженню в апеляційному порядку протягом 7 днів з дня її проголошення.

Суддя: Мирослав Мельник
Мельник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі