Схвалено Позовна заява №85

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
У Дніпровський суд
Від громадянки Північної України: Ольги Вишньовський

Я, громадянка Північної України, користуючись своїми правами подаю позовну заяву до Дніпровського суду на Весь керівний склад СБУ м.Київ, пояснюючи всю ситуацію, а також додаючи всі необхідні суду докази. 25.01.2025 року Керівничий склад СБУ К Хайрон Громов, Денис Вовк, Владислав Грозний провели перевірку у НПУ К. Відповідно до правил перевірок на перевірці повинен був бути лідер організації.: 4. Право на проведення перевірки має право лідер та заступник керуючої організації. Після перевірки ,правила змінили, але перевірка проходила за старими правилами. У випадку перевірки яка була у НПУ К-лідера не було.

Працівників НПУ К брали у кайданки без адвоката (Владислав Грозний та Денис Вовк) та обшукували на алко/нарко речовини, що теж є порушенням їхніх прав. Одягнення кайданок-це процес затриання, який має упроводжуватися усіма правилами затримання. Потрібно було вказати причину заримання, зачитати міранду та провести обшук, що не було зроблено.
У висновку про перевірку призначили штраф за перевірку у розмірі 420 к за поведінку керівного складу при перевірці. З яким я незгідна, тому що, перевірка була з порушеннями, а це означає що вона не є законною. І у правилах перевірок вказані чіткі штрафи, а такого штрафу який присудили НПУ К у переліку немає.
Також у висновку про проведення перевірки був вказаний ще один працівник СБУ К-Олександр Харбор, яка на перевірці не було. Це називається підробка висновку про перевірку від Кирила Громова.
Я неодноразово підказувала перевіряючим де вони допускаються помилок, порушуючи законодавство країни, але до мене ніхто не прислухався та ігнорував. Один із перевіряючих підвищував голос на мене та неадекватно спілкуався.

Прошу суд ознайомитись із ситуацією та визнати перевірку незаконною та звільнити НПУ К від оплати штрафу та подати запит до перевіряючих про надання повної відеофіксацію перевірки. І я як потерпіла хочу з цим відеодоказом ознайомитись для підтвердження повноти ситуації. Винних прошу покарати.

Я прошу суд вжити наступних заходів у цій справі:
Призначити моральну компенсацію у розмірі 1 000 000 .
Призначити міру покарання у вигляді доган.
Фінансування/оплата:-
Я прошу здійснити виплату компенсації з таких джерел:-
Особисті кошти позивача/відповідача-
За рахунок державних коштів України-
За рахунок коштів організації, яка несе відповідальність за нанесення шкоди.-

До позовної заяви прикладаю таку документацію:
1. Ксерокопію вашого паспорта: тут.
2. Докази правопорушення: тут. та запросити відповідача
3. Список свідків (якщо вони є): працівники НПУ К
4. Номер телефону, пошта (( discord )): 380 777 777 777

Дата подання заяви: 27.01.2025
Підпис позивача:
photo_2024-01-16_12-54-55.jpg

Вкладення

• 1737981435862.png
    1737981435862.png
    277.6 Кб · Перегляди: 58
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі