Розглянуто Полковник СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Кві 2024
Дописи
30
Реакції
14
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника: Іван Удовиченко
  2. Особистий нікнейм: Микола Морро
  3. Суть скарги: 1- Дана особа приїхала на територію ДКВС перед тим як її відмовили оскільки в нас була надзвичайна ситуація (Тайм код- 0:06-1:10) 2- Коли йому відмовили він заїхав на територію ДКВС щей привіз з собою постороню особо 3- Я Впізнав і замітив що постороння людина на території ДКВС затримую по статті 5.12(Проникнення) І (Тайм код 1:26) 4- 2:14- Він каже що привіз людину на побачення (Працівник СБУ привищує свої повноваження ) 6:40 - Питає по якій статті кажу 5.12 людина незнає кримінальні статті 6:56 Працівник СБУ має знати закони коли затримує (Потужно) 6:59 він каже що немаєм затримувати томущо вона з працівником СБУ (Мене це взбісило і я сказав що він не є Пропуском (Мав наувазі карточку типу того) 7:56- Зайшов з козерів і сказав передати людину після відмови сказав що він вищий по єрархії 25:10- Догадуюсь що він якось доказав НПУ передати йому процесуальні дії 25:40-(На людину підозра) Серйозно а коли він її віз на територію ДКВС підозр небуло 26:16 Допит в кабінеті Генерала(Найс)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Таймкоди в самій скарзі
  5. Дата походження: 21.05.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, виношу таке рішення:

Дякую за обширне відео ситуації, але мені було достатньо всього лиш 5 хвилин відео для прийняття рішення.
Іван Удовиченко порушив найголовніше правило для державних організацій, а це Правила Юрисдикцій.

Так як ДКВС має спеціальний режим доступу, а саме у доступі на територію працівнику СБУ було відхилено, а також було порушено правило втручання у чужі справи фракції.

Отже, так як було порушено критичне правило і всі докази на це вказують у відеодоказі - Іван Удовиченко отримає дисциплінарне покарання за свої дії.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі