Відмовлено Помилково дали догану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Капланчук

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
135
Реакції
50
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Юрій Капланчук також Вася Славич
2. Нікнейм адміністратора: Анна Соколовська
3. Суть скарги: Наразі я ПП дснс на мене кинули скаргу і там нема повних доказів я сів за авто може я повідомив інших що я маю відїхати щоб мене підминили і так дальше але наразі наш новий полковник не розбираєця прошу зняти догану мені і васі бо покараня не вірно видано бо немає повних доказів
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДСНС.350466/unread
5. Дата порушення: 15.12.2025

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,255
Реакції
1,103
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

На відеодоказі чітко зафіксовано, що ви перебували в транспортному засобі без службової форми у робочий час, що є достатньою підставою для винесення догани за прогул робочої зміни.

Перед застосуванням покарання було додатково перевірено інформацію у лідера та його заступника, які підтвердили, що дозвіл на такі дії вам не надавався.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.

Юрій Капланчук

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
135
Реакції
50
Бали
31
Вітаю, шановний гравець.

На відеодоказі чітко зафіксовано, що ви перебували в транспортному засобі без службової форми у робочий час, що є достатньою підставою для винесення догани за прогул робочої зміни.
Перед застосуванням покарання було додатково перевірено інформацію у лідера та його заступника, які підтвердили, що дозвіл на такі дії вам не надавався.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.
Так може я немав коли на писати їм також в грі були інший старший склад я міг сказати юму щоб мене підмінив або інше я мав відїхати кудись і та людина почала качати мені лекцію також кажу ще раз там має бути повне відео доказів з чого почалось так на відео видно що я без форми і авто повторяю мені треба було відїхати негайно або інше там!

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Відповідь ЗГС вище, покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі