Відмовлено Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Смуток

Козак
Лідер
Реєстрування
1 Чер 2026
Дописи
54
Реакції
16
Бали
53
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Вова Мельничук (81916)
2. Ваш нікнейм та ID: Олександр Смуток (109748)
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги: Патруль та оформлення на підпитку.

Зупинили мене працівники поліції за відсутність номерних знаків, показавши документи ми відійшли за фуру. Співробітника я не чув тому, що гул авто на трасі заважав. Не зважаючи на це я побачив як співробітник НПУ а саме Вова Мельничук зробивши крок до мене пішов трохи не впевненно "понесло". Також я чув як від співробітника несло "перегаром" на моє прохання викликати інший екіпаж мені просто сказали що немає о/с. Перебуваючи в стані алкогольного п'яніння також порушуючи СТАТУТ НПУ а саме "2.5 Заборонено вживати алкогольні напої в робочий час"

Співробітник все ж вимагав від мене паспорт, я не надавав оскільки вважав не компетентним такого працівника НПУ і те що вони були зі зброєю мене трохи налякало (хто знає що у п'яного в голові) . Тому я відмовився. Я міг надати паспорт його колезі але на підпитку не додумались хлопці. Приїхавши у відділок я все ж упевнився що від співробітника несе алкоголем. Тому щоб не зав'язувати конфлікт я все пустив по течії. Виклику держ адвокату не було, я просто сказав, що напено їх немає, а працівники думали що стверджую.

Прошу надати увагу цьому співробітнику а також його діям на мою думку було порушення а саме:
2.5 Заборонено вживати алкогольні напої в робочий час.
2.14 Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав (зброя була в руках тобто вони були готові застосувати її не моючи на те підстав навіть діставати, оскільки я був без зброї і не становив ніякої загрози)

2.19 Заборонено піддавати зниженню репутації органів Міністерства Внутрішніх Справ (МВС) (На мою думку Вова є некомпетентним співробітником перебуваючи на зміні в такому стані)

2.20 Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії (надати паспорт я міг і "непідкори" ніякої не було з моєї сторони)

2.22 Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав (не було надано докази. Хоча вони повинні мене ознайомити коли розглядають справу правопорушення, а не просто сказати. Вище сказано, що надати паспорт але з сумнівом я міг його колезі)

3.12 Кожен співробітник зобов'язаний надавати першу допомогу громадянам, які постраждали від злочинів, адміністративних правопорушень і нещасних випадків, а також громадянам, які перебувають у безпорадному стані або в стані, небезпечному для їхнього життя і здоров'я (зупинивши обік траси перед автомобілями не було поставлено конусів, тобто інші водії могли не замітити нас і врізатись тим самим нанести шкоду моєму здоров'ю)

3.14 Кожен співробітник зобов'язаний фіксувати будь-які дії з боку громадян, які вчинили адміністративне правопорушення або злочин, за який передбачено адміністративну/кримінальну відповідальність відповідно до законодавства (Доказів правопорушення не було надано, а вигадки чи йому на підпитку "здалось" це вже інше питання)

3.22 Кожен співробітник після виїзду на патрулювання зобов’язаний увімкнути боді-камеру та здійснювати відеозапис (Якщо не були надані докази то і не була увімкнена боді камера)

5. Докази порушення (скріншот/відео): ТИК
00:37 (п'яна ходьба)
3:22 (прохання викликати другий екіпаж)
7:10 (приписання "непокори")
8:30 (некомпетентне ставлення до представників інших фракцій)
8:51 (ствердження що перевірка документів, але ж то уже у відділку)
8:57 ( все ж некомпетентне ставлення)

6. Дата та тайм-код порушення:12.09.26

Саня Житомирський

Молодший Адміністратор | Північна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
283
Бали
351
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Порушень правил проекту з боку працівників НПУ не виявлено.
У разі наявності додаткових претензій до даних працівників ви можете звернутися із відповідною заявою до прокуратури.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі