Розглянуто Порушення СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Ivanevych

Козак
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
117
Реакції
24
Бали
23
Нікнейм гравця: Ден Картьє, Тимур Фараон
Особистий нікнейм: Роман Іваневич
Суть скарги: Порушення від СБУ Дніпра, в Тайм кодах буде розписано
Докази (скріншот/відео):тут
Тайм коди:
1) 00:05 - Працівники СБУ приїхали на власному Т/З, після чого дізнався, що у даних працівників воно не зареєстровано у фракції
2) 00:30 - Працівники не відразу ознайомили зі своїм посвідченням, а тільки в усній формі сказали хто вони та звідки, а вже потім на потребу дали ознайомитись
3) 05:10 - Працівники виявився глухим та не чує, що в нього питають, игноруючи громадянина
4) 05:38 - Після третього попередження, система видала статтю за не підкору 1.8
5) 06:22 та 06:51 - Порушення пдр
6) З 05:56 до 06:55 - При русі транспорту не чув як читали Міранду, почув лиш другу частину коли зупинились біля нпу Д
7) 08:30 - Працівник, ігноруючи мою закону потребу, порушує мої права та також став екстрасенсом та якимось чином дістав паспорт саме з лівої кишені, не знаючи де він лежить
8) 09:03 - Нон рп, Працівник якимось чином зрозумів, що я та сама особа, що в базі КПК, не знімаючи з мене маски
9) 11:23 - І тільки на 11 хвилині, працівник додумався зняти маску, але вже запізно
10) 15:54 - Працівник виписав, ще одну статтю, а саме 10.9 ха не підкорення, не знаючи того, що після третього попередження система сама дає статтю за непідкорення та не знає того, що навіть якщо 2 статті за одне й теж саме будуть у людині, то час в результаті не сумується.(пункт Тайм коду 4)
Дата порушення: 05.05.2025

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
235
Реакції
205
Бали
101
Вітаю, як керівник даних співробітників можу повідомити вам про те що:
Ден Картьє отримає догану за те що без підстав виписав вам розшук, та ще з ним буде проведена сувора бесіда!
Від працівника Тимура Фараона як танкових порушень не виявлено! Але з їм буде проведена бесіда щодо його порушень ПДР.
Щодо транспорту на якому вони були цей транспорт зареєстрований і вони могли на йому вас затримати коли ви просто стояли!
Ще хотів би підмітити той момент що у вас на початку відео не чутно взагалі вас тобто ви могли наговорити всіляких речей а потім казати я не причому тд.
Ще хотів би додати те що ви не відповіли на відігровку що порушує правила серверу тайм код порушення 13:31 вашого відео!
Очікуйте на відповідь адміністрації!

Останнє редагування:

Стас Яворський

Ст.Адміністратор | Сл.ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
370
Реакції
212
Бали
103
Веб-сайт
forum.ukraine-gta.com.ua
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, виношу таке рішення:
1. Ви помилились, цей транспорт зареєстрований. Тема з реєстрацією в СБУ знаходиться в діскорді.
2. В кінцевому ітозі вони Вам надали свої документи. На жаль, так як Вас не чутно на відео - не можна зрозуміти про що саме Ви казали.
3 та 4. Не бачу порушень в діях працівників СБУ. Вас попросили - Ви відмовили. Вам було надано 3 попередження як мінімум. Затримано за непідкорення.

5. Порушення є.
6. Ви могли повторно запросити міранду. Це не заборонено. Або налаштуйте звук гри так, аби Ви могли чути гравців.
7. Порушення є.
8. Порушення є.
9. Пункт заради пункту.

10. Порушення є.

Вище Владислав Договіренко розписав покарання працівникам. Погоджуюсь з ним!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі