Відмовлено Порушення правил НПУшкою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Іван Самтакий
2. Нікнейм порушника:Данило Козач (99648)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: доброго дня я сьогодні спокійно їхав на автомобілі що взяв на клані та потрапив в аварію після якої мене занесло на траву, коли я виїхав назад на дорогу я вдарився у поліцейського який не дотримувався швидкісного режиму та одразу накинув маячок, я зупинився оскільки моє авто після зіткнення з ними було поламане та штраф мені зовсім не страшний, але коли розпочались процесуальні дії та я хотів надати паспорт по моєму авто почали стріляти та полісмен почав стріляти у відповідь я як людина що не вміє стрилятись почав тікати з зони вогню оскільки на мою думку процесуальні дії в такому випадку закінчені я поїхав далі, потім коли я їхав по мені різко почали стріляти з автомобіля ( перше порушення що я помітив за ними) без наказу тобто вони давили газ та стриляли, хоча я спокійно їхав в не тікав (попередження я не чув) далі вони мене запакували та коли везли незрозумілим чином зачитали міранду ( половину слів я просто не зрозумів) і коли запросив адвоката ті відмовили (просто промовчали) та привезли до кімнати де полісмен ( Данило Козач) сам почав обшук без зрозумілої на то причини та без ордеру на нього, я почав возмушатись оскільки він забрав доволі дорогі ресурси та зброю м4 на носіння якої в мене є дозвіл, я прошу щоб полісмен надав откат мого затримання (повного) де видно як він порушив певні правила (нажаль откату в мене немає але він є у нього тому хай надасть його для огляду ситуації ще і з його боку
5. Доказ порушення (скриншот/відео): вставив фото де ( він провів обшук та я виражав своє невдоволення цим ( за нецензурну лайку вибачаюсь ) IMG_20260418_205655.jpgIMG_20260418_205020.jpg
6. Дата порушення:18.04.2026

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
208
Реакції
175
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Скарга буде відмовлена, у зв'язку з відсутністю повної РП ситуації.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі