Розглянуто Порушення правил викрадення//ухід від рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола_Долар

Через усе пройшов і не зламався
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
58
Реакції
14
Бали
53
1. Ваш нікнейм: Микола Долар
2. Нікнейм порушника: Саша Сьомкін 117369
3. Назва клану порушника: VOLKOV
4. Суть скарги: проводив процесуальні дії з людиною, потрібно було зняти кайданки, я один зняв а другий причепив до землі! він мав взяти телеон і перевести гроші, а дана особа взяла стяжки, нічого не відіграла, також мене ними закувала! також після цього він собі утік мене лишив у стяжках, і випустив ще одного порушника який був у кайданках біля машини, прошу максимальне покарання! Також в людини масове порушення викрадення)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Жмяк
6. Дата порушення: 24.02.2026

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Вітаю, шановний гравець Микола Долар!
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Саша Сьомкін[ID:117369] Отримає покарання "Варн" За причиною -
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
Порушення правил пограбувань Ukraine GTA 3.6.
Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин
Порушення правил Ukraine GTA 6.49. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.
Порушення правил Ukraine GTA 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі