Відмовлено Посадили хотя я не порушив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
55
Реакції
30
Бали
23
1 Нікнейм адміністратора: Киррилло Джонов
2 Особистий нікнейм: Кро Марті
3 Суть скарги: я вбив полісмена за те що він затримував іншого гравця! Я знаходжусь в терорестичном клані! Я по правилам 1.5 Перестрілка з державними структурами у разі викрадення / допиту / затримання будь-якого гравця(Або себе) / захоплення блокпостів / рейдів / зупинки ТЗ працівниками НПУ або СБУ / працівників ТЦК при видачі повісток.! Маювідкривати вогонь. Адміністратор все одно покарав! Ще лівнов з гри щоб на діалог не йти!
4 Доказ видачі покарання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Кро-Марті-dm.283729/ ще скрини!

5 Дата походження:23.04.2025

Вкладення

• IMG_4071.jpg
    IMG_4071.jpg
    404.8 Кб · Перегляди: 40
Останнє редагування модератором:

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
Вітаю! Я проїзжав на мості і побачив як стоїть автівка посеред моста я зупинився і мене позвав громадянин на допомогу щоб я вбив людину яка відкривала по ньому вогонь і ви підʼїхали і просто так відкрили по мені вогонь, я не знаю де ви побачили що я когось затримував, якщо ви вважаєте що ви терористична організація яка може просто так без причини вбивати то це вже порушення правил, очікуйте розгляду скарги Адміністраторами

Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
55
Реакції
30
Бали
23
Вітаю! Я проїзжав на мості і побачив як стоїть автівка посеред моста я зупинився і мене позвав громадянин на допомогу щоб я вбив людину яка відкривала по ньому вогонь і ви підʼїхали і просто так відкрили по мені вогонь, я не знаю де ви побачили що я когось затримував, якщо ви вважаєте що ви терористична організація яка може просто так без причини вбивати то це вже порушення правил, очікуйте розгляду скарги Адміністраторами
Я расценил допит намісці! Так просто коли ви їздити вбивати не думав!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

ІС причина для вбивства співробітника була відсутня, поліцейський нікого в цей момент не затримував, не проводив допит або ще щось що можна розцінювати як причину для вбивства.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі