Розглянуто Проведення треш-обзвонів на керівні посади держ.організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джефрі Холмс

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
384
Реакції
75
Бали
33
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Джефрі Холмс
Суть скарги: Вітаю. Вчора (09.08) проходив обзвон на керівні посади НПУ-К. Стосовно поведінки одного з адміністраторів на вказаному обзвоні у мене вже є відкрита скарга, проте ця стосується інших речей. Докази нижченаведених фактів ви можете отримати, запросивши у слідкучих адміністраторів відкати обзвонів. У мене вони відсутні, через пряму заборону правилами проекту на відеофіксацію обзвонів з боку гравців.

Під час обзвону, після проходження загальних процедур (представитися, включити демонстрацію екрану тощо) адміністрація почала задавати питання кандидатам. Проблема в тому, що питань по фракції, правилам серверу чи правилам лідерів було лише три чи чотири. Конкретно мені задали три найпростіші питання по правилах лідерів і одне, що стосується рейдів. Плюс декілька абревіатур. Це зайняло від сили 2-3 хвилини розмови. Інші ~15-20 хвилин обзвону адміністрація задавала мені питання, жодним чином не пов'язані з перевіркою навичок, знань, досвіду тощо. Весь цей час задавалися логічні завдання, накшалт "Є 100 замків, серед них один зламаний, як визначити який?" (деталі питання не пишу, щоб не зливати питання з обзвону). Також задавалися "РП ситуації", які до РП не мають жодного навіть дотичного стосунку. Наприклад "Що ви будете робити, якщо генерал сходив в туалет на стіл?" (знову ж таки, суть питання передав вірно, але воно було трохи іншим. Самі запитання можна почути на відкаті, запросивши його у адміністрації). Очевидно, що це не перевірка на вміння поводитися в різних РП ситуаціях, а питання з метою, вибачте за прямоту, поржати з особи яка перевіряється.
Також були питання, пов'язані з поліцією (нагадаю, обзвон був на керівні посади НПУ), але які не мають стосунку до гри і на які немає відповіді на форумі. Одне з них — "Які існують технічні засоби для проведення обшуку?". Якщо я давно граю роль поліцейського, але не є поліцейським у житті, то очевидно, що максимум з того що я знаю, це скотч для зняття відбитків пальців. Такі глибокі знання без сумнівів змогли би покращити РП у фракції, але чому б в такому випадку не написати для гравців туторіал на форумі? Чи для проходження обзвону кандидатам, окрім форуму, треба прочитати профільні підручники для слідчих, переговорників, судових експертів, суддів тощо?

Запитавши інших учасників обзвону я дізнався, що формат був однаковий для всіх (2-3 хвилини питання по грі і перевірка знань правил серверу, і ще 15-20 те, що я описав вище). Таким чином, на обзвоні не перевірялися знання, досвід особисті якості людини. Навіть якщо дані питання призначені перевірити стресостійкість кандидатів (в чому я дуже-дуже сильно сумніваюсь), вони повинні складати мінімальну частину обзвону, а все інше — перевірка знань та особистих якостей, наприклад питання про те, як кандидат збирається вирішувати конфліктні ситуації всередині фракції, як він буде поводитися під час перевірок від інших держ.органів тощо. Фактично обзвони які відбуваються зараз, може пройти людина, яка не має знань взагалі, але вміє на ходу вирішувати логічні задачки.

У разі необхідності, передивіться декілька відкатів з інших обзвонів для інших фракцій. Поспілкувавшись зі знайомими гравцями я дізнався, що такий формат є систематичним. І всім вже давно відомо, що адміністрація проводить обзвони виключно "для галочки", і задає питання, не пов'язані з грою чи фракцією.

Якщо адміністратори спробують заперечити мою скаргу зауваженням про те, що всі питання з обзвону давно відомі гравцям, то відповідь проста — придумайте нові. Навіть для обзвону на старший склад НПУ є безліч правил і норм, які кандидат зобов'язаний знати і по яким можна скласти набагато більше, ніж 15-20 всім відомих запитань. Окрім НП існують й інші фракції, у яких там само є нюанси поведінки у різних ситуаціях і для яких можна придумати ще додаткові питання. Таким чином кількість можливих питань може вимірюватися сотнями.
Те ж саме і з РП ситуаціями. Так, всі давно вивчили питання "Що ви будете робити, якщо гравець впав з великою висоти і побіжав?", але хіба у побутовій РП грі немає інших ситуацій? Порушник на великій швидкості врізався у дерево і продовжив їзду, або випригнув з автомобіля на великій швидкості. Це ситуації, які перші спадають на думку і які відбуваються по декілька разів на годину з будь-яким гравцем, який намагається відіграти роль поліцейського. Можна видумати буквально сотні схожих або більш унікальних задачок на перевірку навичок РП взаємодії, не опускаючись до трешу рівня "ваш співробітник їсть траву".

Я не скаржуся на конкретного адміністратора і не прошу видати догану чи зняти осіб, які проводили обзвон. Просто прошу змінити підхід і заборонити проведення треш-обзвонів, замінивши їх на той формат, який існував завжди — питання по серверу, фракції і вигадування реальних РП завдань, а не "Керівник упісявся". Виглядає як жарт, але це справді відбувається на обзвонах і таку поведінку дозволяють собі саме представники серверу і проекту, а не малоадекватні гравці.

Додатково уточнюю: я НЕ оскаржую результати проведення вчорашнього обзвону на керівні посади НПУ-К. Я не маю нічого проти того, що мене не призначили на посаду заступника лідера і не оскаржую призначення іншої людини. Ця скарга стосується саме відношення адміністрації до обзвонів і питань, які не перевіряють необхідних навичок кандидатів.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 10.08.2024

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Мною було запитано відофіксацію співбесіди, переглянуто, та вирішено що питання будуть перерозглянуті, з адміністраторами проведено сувору бесіду щодо даної ситуації та накладено штрафні санкції.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі