Розглянуто //Продаж Віртів\\Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Ланько

Активний
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
17
Реакції
21
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
2.Особистий нікнейм: Віталій Ланько
[677]
3.Суть скарги:
Дивіться в чому діло, мене заблокували на 04 сервері за якоби продаж віртів. Тому я хочу подати оскарження на це заблокування так як я вірти нікому непродавав та я хотів просто почати шукати людей які ці вірти хочуть придбати за гроші щоб потім передавати докази Адміністрації серверу та щоб вони блокували цих людей за покупку віртів(Та чомусь я не подумав та рішив це зробити без відому адміністрації). Як було з цієї людиною це те що ми договорились що людина мені скидує 1000грн на карту а я
якоби скидую їй 13кк(13.000.000 грн) ігрової валюти, після чого я би як отримав гроші то надав би доказ те що людина намагалась придбати вірти (гроші би потім вернув). Та навіть в мене не було на аккаунті , в мене було 150тисяч в банку на карті та приблизно 1.165.000 грн налічкою. Тому просю щоб з мене зняли блокування на 6000днів, та обіцяю що більше не буду таке робити без відому адміністраціїю.З повагою до шановної Адміністрації,та буду надіятися що ви зрозумієте ситуацію та зрозумієте що я це хотів зробити на користь проекту.

4Доказ видачі покарання;*тик*
5.Дата походження: 23.08.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи що ви відбули майже місяць у блокуванні, ваше каяття а також те, що відсутній факт продажу вірт. валюти, зменшу термін блокування до 15 діб, у майбутньому ви повинні одразу звернутись до ЗГА-ГА якщо знайшли гравців які намагаються купити ігрову валюту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі