Відмовлено Прошу надати другий шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

xzvsvzx

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Мій нік - Дима Химик
Нік Адміністратора Андрій Кардинал

Вітаю, шановна адміністраціє UKRAINE GTA!
Хочу чесно визнати свою провину та перепросити за порушення правил проєкту. Я дійсно використовував стороннє програмне забезпечення під час гри, через що отримав блокування.

Я розумію, що порушив правила та що покарання було застосовано не просто так. Не хочу виправдовувати свої дії або перекладати відповідальність на когось іншого.

Прошу адміністрацію, якщо це можливо, піти мені назустріч та надати другий шанс. Я готовий прийняти будь-яке розумне покарання зі значним скороченням терміну блокування та надалі грати виключно за правилами проєкту.

Після отримання блокування я зрозумів, що через бажання отримати перевагу в грі можу втратити весь свій прогрес та можливість грати на проєкті. Я щиро шкодую про свій вчинок і обіцяю більше не використовувати стороннє ПЗ.

Прошу розглянути можливість замінити блокування до 26.01.2043 на значно менший термін або, якщо адміністрація вважатиме можливим, повністю зняти блокування в порядку амністії.

Я розумію, що остаточне рішення залишається за адміністрацією. Буду вдячний навіть за можливість отримати шанс повернутися до гри.

Дякую за розгляд моєї заявки.

Дата блокування - 26.01.2026 о 00:38

Вкладення

• IMG_2638.jpeg
    IMG_2638.jpeg
    331.9 Кб · Перегляди: 9

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,548
Реакції
640
Бали
409
Вітаю

В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі