Зачинено Прошу пояснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Георгій Христенко

Сам по собі , (Я ❤️ Харків , Харків моє місто!)
Реєстрування
5 Гру 2024
Дописи
64
Реакції
18
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Георгій Христенко
2. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
3. Суть скарги: Мій акаунт був заблокований за
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.

За Обговорення дій Адміністрації мені вже видавали покарання + Неповажне ставлення до Адміністрації прошу надати доказ або показати де я ображав адміністрацію або очікую розблокування акаунту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 31.01.2026

Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
76
Реакції
17
Бали
11
Колі Адм Бачать колі Граветь Подав Скаргу на ньго Воні уже Відають покарання

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,004
Бали
253
Вітаю!

Покарання було видано вірно.
Порушень з боку адміністратора не було виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі