Відмовлено РОЗБАН ДЛЯ ГА ВИБАЧЕННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Живчик

Поважний Живчяра |UG 03,04
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
78
Реакції
129
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Николас Шторм 1784
2. Нікнейм адміністратора:Всі вищі
3. Суть скарги:Вітаю мене заблокували за розпал міжнародної ворожднечі а саме за то що я коли був на посаді щаступника лідера змі написав в міжфракційну рацію текст а саме ви памятаєте пане ГА.

Я хочу не відмовлятись з вашим рішенням і не шукати собі виправдань, а щиро вибачитися за свої слова та поведінку.

Я визнаю, що написав образливу фразу щодо релігії, і зараз, коли я вже спокійно дивлюся на ситуацію, я розумію, наскільки це було неправильно. У той момент я не подумав про наслідки своїх слів та не задумався, що по той бік екрана знаходяться реальні люди зі своїми поглядами, принципами та вірою,навіть я сам вірю у Бога. Для когось релігія є просто темою, а для когось — важливою частиною життя, сім'ї та особистих цінностей. Я це усвідомив уже після отримання покарання.
Я не хочу зараз писати, що це було "по приколу", "на емоціях" чи ще якось перекручувати ситуацію. Так, інколи під час гри люди можуть злитися, нервувати або писати щось, не подумавши, але це не змінює факту, що відповідальність за написані слова лежить тільки на мені. Я розумію, що своїми словами міг образити людей, викликати негатив та порушити атмосферу на сервері,щей коли я був написав це в міжфракційну рацію коли були там всі співробітники.
Мені справді соромно через те, що сталося. Не через сам факт покарання, а через те, що я допустив таку поведінку. Я розумію, що сервер створюється для того, щоб люди заходили отримувати задоволення від гри, спілкувалися, грали RP, проводили час у хорошій атмосфері, а не читали подібні речі в чаті.
Я також хочу сказати, що за весь час гри я заходив на сервер не для того, щоб спеціально порушувати правила чи псувати комусь гру. Навпаки, я проводив тут багато часу, спілкувався з людьми,та друзями вступав у фракції, намагався розвиватися та ставати частиною спільноти. Саме тому зараз мені важко усвідомлювати, що через одну серйозну помилку я можу втратити все, що робив раніше.
Я розумію, що покарання на такий термін було видано не просто так. Адміністрація повинна завжди при будь який наслідках підтримувати порядок і реагувати на подібні ситуації, і я це поважаю. Я не пишу це оскарження з думкою: "Я правий, а мене покарали просто так". Ні. Я розумію причину покарання і розумію, що порушив правила.
Але я дуже прошу врахувати, що люди можуть робити помилки. Я не намагаюся уникнути відповідальності — я визнаю її повністю. Просто хочу попросити про шанс виправитися. Я зробив висновки після цієї ситуації й зрозумів, що навіть один необдуманий момент може призвести до серйозних наслідків.
Я можу пообіцяти, що надалі подібного більше не повториться. Після цієї ситуації я став більш уважно ставитися до того, що пишу та як поводжуся. Я не хочу ще раз опинитися в такій ситуації і тим більше не хочу когось образити своїми словами.
Прошу вас переглянути моє покарання або хоча б розглянути можливість його пом'якшення. Я щиро шкодую про свої дії та прошу дати мені шанс довести своїми подальшими діями, що я зробив висновки та здатний змінити свою поведінку.Я дуже хочу грати на 07 сервері

Дякую за витрачений час та за розгляд мого оскарження.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1779546471324.png

5. Дата порушення:05.05.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі