Відмовлено РП Біографія І Вербицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид_Вербицький

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Січ 2026
Дописи
33
Реакції
48
Бали
23
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):
Вербицький Давид Петрович

Стать:
Чоловіча

Мати:
Ольга

Батько:
Петро

Дата народження:
01.06.1990

Вік:
36 років

Місце народження:
Україна, Тернопіль

Місце проживання:
Тернопіль

Захоплення:
Спорт (плавання), кіберспорт

Відмітні знаки:
Татуювання на лівій руці у вигляді черепа

Розділ І. Служба в Збройних силах України.

Я під'їхав до військомату, зайшов в військомат та подав анкету. Я очікував, коли мені приймуть анкету, я почув, що мені на телефон щось прийшло. Я витягаю телефон, дивлюсь — мені схвалили анкету і сказали їхати мені до АКПП. Я сів в машину і поїхав на АКПП. Я поставив машину на парковку, підходжу — в мене просять посвідчення. Я кажу, що в мене нема, показую на телефоні СМС, вони мене пропускають на ВЧ і показують все, де що є, показують, де вдягнути форму. Я одягаю форму, чую в рацію, щоб я вийшов на вулицю, на плац. Я виходжу, і мені видають посвідчення, трудову. Я запихаю посвідчення та трудову в кишеню, після чого я почув в рацію Код-5. Мені зразу сказали в стрій. Я запитав, що це означає, вони сказали: будеш здавати іспити — будеш знати. Я зайшов в стрій та постояв там 10 хв, але ніхто не прийшов, після чого я почув в рацію Код-5 розпущено, і мені сказали, що приймуть мені іспити. Я сказав: добре, давайте попробую. Я почав здавати іспити, але неуспішно. Я запитав, де можна подивитись, що треба вчити, мені сказали — в казармі, там на стіні. Я побіг в казарму, після чого я вчив, вчив і вивчив, та підбіг до полковника, щоб прийняв іспити. Він каже: ходи. Ми прийшли, і я почав здавати іспити. Я здавав, здавав, і він мене запитав, як ти думаєш, ти здав чи ні. Я кажу: думаю, не здав, а полковник каже: ти здав, все правильно. Я зрадів, після чого мені видали спецлисток. Я запитав, для чого мені це, полковник сказав, щоб ти дав комусь з полковників, і вони побачили, що ти все правильно здав. Я сказав: 10-4, і я запитав, коли Код-6, мені сказали — зараз якраз має. Після чого я почув в рацію Код-6 та побіг на плац, та почекали ще 5 хв, щоб всі прибули. 5 хв пройшли дуже скоро, всі прибули, почали з мене. Я дав спецлисток полковнику, і він написав на ньому «Схвалено», після чого мені назад віддали спецлисток та дали нову форму, нове посвідчення та в трудовій написали «підвищений» та сказали, що я вільний. Я пішов в роздягальні, переодягнув форму та пішов в казарму, подивився, що мені потрібно на підвищення і яке к/д. Я пішов до медпункту, щоб виконати завдання для підвищення. Я сказав в рацію: «Почав охорону медпункту, склад-1, код-1», після чого я почекав 10 хв, вони пройшли дуже скоро. Я сказав в рацію: «Продовжую охорону медпункту, склад-1, код-1». Я знову чекав 10 хв, але вони йшли дуже довго. Я присів собі на лавочку, подивився на годинник та й побачив, що ще 5 хв. Ті 5 хв пролетіли дуже скоро, після чого я сказав в рацію: «Закінчив охорону медпункту, склад-1, код-1». І я почув в рацію: шановні колеги, на сьогодні робоча зміна закінчена через тех. причини. Я зрадів, побіг в казарму, зняв форму, дістав ключик від КПП з тактичного поясу форми та побіг на КПП, відкрив двері, після чого закрив двері, сів в машину та поїхав до дому. Я приїхав до дому, зайшов в хату, переодягнувся, поїв та пішов спати, бо знав, що завтра буде тяжкий день. Я спав, і мені снився сон, що завтра буде тяжкий, але хороший день. Я спав, спав, після чого проснувся о 8:00, одягнувся, поїв, вийшов з хати та поїхав на роботу. Я приїхав, підходжу до АКПП, і мені кажуть, що ще цей день ми не йдемо на службу. Я зрадів, поїхав до дому, роздягнувся і дальше ліг спати. Я проснувся о 14:00, одягнувся, поїв, після чого до мене подзвонив друг і запитав: давай підемо гуляти. Я сказав: добре, через 10 хв очікую тебе в мене. Він сказав: добре. Я просидів в телефоні, до мене хтось постукав в двері, я відкрив їх та побачив, що це мій друг до мене приїхав. Ми пішли гуляти, гуляли 6 годин. Я сказав: може, давай вже розходитись, він сказав: добре, до завтра. Я теж сказав: до завтра. Я прийшов до дому і зразу ліг спати. Я спав до 8:10. Я проснувся, одягнувся, поїв та поїхав зразу на роботу. Я приїхав, зайшов на ВЧ, одягнув форму та почав виконувати ще завдання для премії плюс для підвищення. Я побачив полковника та підбіг до нього і запитав, чи може він в мене прийняти іспити, він сказав: добре, йди в лекційну. Я пішов в лекційну, прийшов полковник та почав приймати в мене іспити. Я здав успішно всі іспити та передав полковнику спецлисток, він мені написав «схвалено» та повернув спецлисток та сказав мені, щоб я передав всім, що сьогодні повісить листок, де буде писати, коли буде Код-6. Я сказав: 10-4, передам, і він сказав, що я вільний. Після чого я передав всім, що сьогодні буде в казармі листок, коли буде Код-6. Вони всі зраділи, що тепер не потрібно питати, коли Код-6. Ми всі почули в рацію Код-5. Ми всі прибігли на Код-5, після чого нам провели 3 лекції та 3 тренування. Після лекцій та тренувань ми поїхали на ПП Конча Заспа разом з НПУ та ДКВС. Після чого нам зібрали стрій, нам повидавали форму та сказали, хто на яку смугу. Ми всі пішли на ту смугу, кому яку сказали. Після чого я побачив, що їде якась машина підозріла, ми її зупинили. НПУ її перевірила та побачила, що вона в розшуку. НПУ затримало цю людину та повезло до відділу. Відділу довго не було, якихось 10 хв, вони приїхали, та ми побачили, що їдуть ще якісь машини, ми їх зупинили. НПУ їх перевірило, після чого ми відкрили ворота, щоб ті машини виїхали, але виїхала машина, яку не перевірили. Ми швидко зреагували і відкрили по ній вогонь, НПУ її затримало та повезло до відділу. НПУ вже 20 хв не було, після чого ми разом з ДКВС покинули ПП. Після чого ми приїхали на ВЧ, нам розпустили Код-5, і я прибіг в казарму та подивився, коли Код-6 — там було написано о 14:00. Я подивився на годинник та побачив, що зараз 13:58, я пішов собі на плац, після чого почув в рацію Код-6. Я зайшов чемно до строю, я передав спецлисток полковнику, після чого він мені видав нове посвідчення, нову форму та в трудовій книзі написав «підвищено» і сказав, що я вільний. Потім я собі зробив мрію — вступити в НПУ.
Потім я собі зробив мрію — вступити в НПУ, після чого я почав виконувати завдання для підвищення, щоб завтра тільки здати іспити і чекати ще 1 день, щоб пройшло кд. Я виконував завдання для підвищення дуже швидко, щоб піти відпочивати. На всі завдання в мене пішло приблизно 30–40 хв часу, після чого я виконав всі завдання та пішов відпочивати в казармі. І я собі подумав: може, післязавтра я здам ті іспити, а завтра не піду на роботу, а візьму відпустку. Після чого я взяв собі відпустку та поїхав до дому відпочивати. Я приїхав до дому, переодягнувся, поїв та пішов спати. Я спав вже до ранку. Я проснувся о 11:00, посидів в телефоні 30 хв, одягнувся та зготував собі їсти, та поїв, та поїхав до свого друга в гості. Я приїхав, ми говорили дуже довго, аж поки не стемніло. Як стемніло, то я поїхав до свого дому. Я приїхав, поїв, посидів в телефоні. Я посидів собі 1 год в телефоні та пішов спати. Я спав, спав, мені снилось, що завтра буде напад на ВЧ. Я спав і проснувся о 8:05, одягнувся та поїв, після чого я поїхав на ВЧ. Я загнав машину на парковку на ВЧ та пішов до казарми. Я зайшов в казарму, вдягнув форму та й побачив майора та запитав, чи може він в мене прийняти іспити. Він сказав: так, і сказав: ходи в лекційну. Я пішов в лекційну, після чого він мені почав приймати іспити. Я здав їх з першого разу. Я зрадів. Він в мене взяв спецлисток, написав там «Схвалено» та повернув спецлисток. Я пішов, подивився, коли Код-6, та побачив, що він аж буде через 1 год. Я не засумував, а пішов на патруль ВЧ. Я їхав, їхав і побачив, що якісь люди заїхали на ВЧ. Вони заїхали та почали по мені стріляти. Я оголосив Код-3. Ми всі прийняли бойову позицію та відкрили по ним вогонь. Ми ховались, і я раз так знервувався на них, що почав так стріляти, що всіх перестріляв і оголосив в рацію Код-1, але може бути знов напад. Ми чекали нападу, не було, і якраз оголосили Код-6. Я прибіг в стрій. Я надав полковнику трудову, посвідчення та спецлисток. Він мені в трудовій написав «підвищений», надав нове посвідчення та нову форму та повернув спецлисток. Після чого мені видали міжфракційну рацію, та я почув, що НПУ їде до нас на агітацію. Нам зібрали Код-5, та НПУ приїхало, провело агітацію і запитало, хто бажає перевестись. Перевод здійснюється з 4-го порядкового звання. 3 людини вийшло зі строю, я і ще 2. Нас звільнили по переводу до НПУ, після чого нас прийняли в НПУ.

Розділ ІІ. Служба в національній поліції України.

Мене прийняли до НПУ по переводу з ЗСУ. Я запитав в рацію, хтось бажає патруль, 2 людини відповіло, після чого ми поїхали в патруль. Їхали, їхали і побачили порушника, який порушує ПДР. Ми зупинили його. Я представився, назвав статтю, за якою він був зупинений, і я запросив в нього паспорт, техпаспорт та водпосвідчення. Він мені це все надав. Я його пробив по КПК та виписав йому штраф та поїхав далі патрулювати. Ми поїхали в Дніпро та побачили там порушника. Ми йому 3 рази дали попередження, він не зупинявся. Ми відкрили вогонь, затримали його та поїхали до відділу. Прочитали йому Міранду, надали йому державного адвоката, який не вийшов на зв'язок, після чого ми продовжили процесуальні дії, обшукали його, попросили надати паспорт, він не надав, тому ми вирішили відсканувати його палець і так знайти. Після чого ми відсканували його палець та пробили по КПК, виписали йому розшук та посадили його в камеру та поїхали далі патрулювати. Ми побачили знову порушника та зупинили його, назвали статтю, за якою ми його зупинили, запросили документи, він надав нам документи, та я його пробив по КПК, побачили, що він рекрут ЗСУ, який в розшуку. Після чого затримали його, викликали ЗСУ, і ЗСУ приїхало і виписало йому догану + звільнило. Після чого я рішив вже не їхати в патруль, а здати іспити. Я запитав в рацію, хто має змогу прийняти іспити, мені приймав іспити підполковник Владислав Карпюк, і я все неуспішно здав. Після чого я рішив чуть-чуть це підвчити і здати іншому підполковнику. Я здав все успішно тоді, та залишалось ще 2 лекції та 2 тренування прослухати. Я запитав старший склад, чи можуть вони зараз провести Код-5, і я почув в рацію Код-5. Після чого я прибіг на плац, чемно став в стрій, та нам провели 2 лекції та 2 тренування. Після чого до нас приїхало ВРУ на поставку сухпайків. Вони доставили нам сухпайки і розпустили нам Код-5. І я запитав полковника, коли буде підвищення, він сказав мені через 10 хв. Ті 10 хв пройшли дуже скоро. Нам зібрали Код-5 на підвищення. Я прибіг до строю, передав трудову, посвідчення та спецлисток полковнику. Полковник мені повернув спецлисток, передав нову форму та нове посвідчення та в трудовій написав «підвищено» та повернув трудову. Після чого в нас робоча зміна завершилась, та я скинув форму та поїхав до дому відпочивати. Я приїхав до дому та роздягнувся, приготував собі їсти, поїв та пішов спати. Я спав, спав, снів не було, після чого в мене задзвонив будильник. Я проснувся та одягнувся, поїв та поїхав на роботу. Я приїхав на роботу, одягнув форму та поїхав патрулювати. Порушників не було. Я їхав до відділу та почув в рацію: Код-5, терміново. Я поїхав дуже скоро на Код-5. Я приїхав, поставив машину та запитав: дозвольте стати до строю. Мені сказали: ставай, і я чемно став до строю. Нам сказали: всі беріть машини, їдемо на відбиття ПП. Ми дуже швидко поїхали на відбиття ПП, після чого ми почали стріляти. До нас приїхало СБУ, ЗСУ, ДКВС, та ми успішно відбили ПП та поїхали по відділах. Ми прибули назад в стрій, і нам провели 3 лекції та 3 тренування. Після чого нам розпустили Код-5, та в рацію я почув, кому потрібно прийняти іспити. Я сказав: мені. Після чого я успішно здав всі іспити, та мені в спецлистку написали «Схвалено» та сказали: вільний. Після чого нам сказали, що всі вільні. Ми всі зраділи та поїхали по домам. Я приїхав до дому, переодягнувся і пішов, купив собі їсти. Я прийшов до дому, підігрів свою їжу та з'їв та ліг спати. Я спав, спав, і будильник задзвонив. Я встав, поїв, переодягнувся та поїхав на роботу. Я приїхав на роботу, навіть не починав зміну, підійшов до полковника та попросив, щоб мене звільнили по ЗВБ. Я надав йому посвідчення, форму та трудову. В трудовій він мені написав ЗВБ, а форму і посвідчення забрав. Після чого я очікував, поки пройде кд, щоб вступити в якусь фракцію. Я катався на машині, гуляв, багато спав, і так і пролетіли тих 3 дні кд.

Розділ ІІІ. Служба в Верховній раді України.

Мені на телефон прийшло сповіщення про набір. Я прийшов на набір, мене спитали пару питань про ВРУ, і мене прийняли в ВРУ. І я зразу здав іспити для підвищення, виконав завдання для підвищення, та я сказав в рацію до керівника апарату, чи має змогу він мене підвищити. Він сказав: так. Я надав йому спецлисток та трудову. Він віддав мені спецлисток, в трудовій написав «підвищено» та віддав трудову та забрав посвідчення та надав нове + нову форму надав мені. Я зрадів та пішов поки виконувати завдання для підвищення. Я виконував завдання приблизно 1–2 год та пішов охороняти старших. Після чого я подивився на годинник та побачив, що робоча зміна завершилась, та я поїхав до дому. Я приїхав до дому і зразу ліг спати. Після чого ніч дуже скоро пройшла, і я проснувся та поїхав на роботу та хотів здати іспити успішно, але неуспішно здав, та підвчив і хотів здати, але старших не було в області, тому я очікував. І через 3–4 год появився старший в області, та я йому здав іспити правильно та підвищився. Після чого я отримав догану за порушення статуту, та я поїхав виконувати завдання для зняття догани. І я виконав всі завдання, та попросив керівника апарату, щоб прийняв іспити. Він прийняв, і я успішно здав іспити для зняття догани, та я подав рапорт на зняття догани. Мені його схвалили та зняли догану. Після чого робоча зміна завершилась, та я поїхав до дому, переодягнувся, поїв, посидів в телефоні та заснув. Я спав, спав, мені снились хороші сни, і будильник задзвонив. Я встав, одягнувся, поїв та поїхав на зміну. Я приїхав дуже швидко, почав зміну, та мені дали секрет, щоб я передав його президенту. Я секрет передав президенту, та мені прийняли іспити, щоб завтра не приймати. І через тех. причини нам скоротили зміну до 19:00, і день дуже, дуже скоро пролетів, та я поїхав до дому, переодягнувся та заснув. Дуже скоро ніч йшла дуже довго, але вона пройшла, і сьогодні я веселий проснувся, поїхав на роботу, одягнув зміну та поїхав виконувати завдання для підвищення. Я виконав всі завдання, підійшов до керівника апарату, надав йому стару форму, посвідчення та трудову. Він мені надав нову форму та посвідчення, а в трудовій написав «підвищений», і я був дуже веселий, що став на звання депутат ВРУ.

Розділ V. Сьогодення.

Сьогодні Давид Вербицький — легенда всіх фракцій. Давида Вербицького знає більше 100 людей.

Ярослав Алмазов

Начальник УЗ | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
233
Реакції
169
Бали
88
Вітаю!
Шановний гравець, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків)
1.11.1. Якщо в біографії не описано ситуацію за якою ви стали на шлях поганого копа, то біографію буде відхилено
1.11. Якщо характер, риси, страхи персонажа не описано детально/зовсім не описано, то модерація в праві відхилити біографію
1.18. Заборонено писати біографію від 1 лиця

Також допущено логічні помилки!

1777134908905.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі