І*мя Прізвище-Тарас Бараняк
Вік-23
Стань-Чоловік
Дата народження-09.03.2000
Ріст-175см
I)-Дитинство
Тарас народився в місті Харкова в бідні сім*ї і Батько часто випивав і мати робила на 2 роботах щоб прогодувати нашу сім*ю.
Грошей вистачало тільки на мівіну а ще потрібно було батькові купити випивку бо він якщо не випє він рознисе будинок і нас чуть не висилили з будинку
Коли я пішов в 1-Клас всі в школі надімною сміялися через те що я був з бідної сім*ї і так йшло до 8-Класу поки мені не стукноло 14-ліття.
II)-Юність
Коли мені стукноло 14-ліття і він сказав потрібно щось міняти і він пішов на свою першу роботи в Грущик і заробляв 100грн на день ще ставало тільки на їжу але я не зупинявся і робив там і в період на роботі я займався школою це було тяжко але терпимо так коли мені стало 16-ліття в мене помер батько на щастя мамі все його добро перейшло і ми проживали вже не в бідності але всеодно грошей було мало і колии мені стало 18-ліття я поступив в Коледж на степендію але нажаль через то що я мало часу проводив в школі я не здав екзамени і мене забрали в Армію
III)-Доросле життя (ЗСУ і НПУ)
Через то що я провалив екзамини я пішов до Армії в прослужив до Старшого солдата і потім я закінчив свою службу і получив воєний Білет після того я пішов в НПУ Д і мені деже спдобався наш коликтив я навіть подружився з одним з НПУ і ми були безривні друзі бо в мене з народження небуло друзів пізніше коли нашого Генерала звільнили я звільнився ЗВБ Бо набаний момент який Генерал Стоїт Мені не дуже сподобався і я покинув НПУ
IV)-Робота в ЗМІ
Зараз мені 23-роки і працюю я в ЗМІ на мій рахунок ще сама ліпша фракція тому що там вилика премія і гарний коликтив на даний момент я подав заявку на Заступника Деректора ЗМІ чекаю відповіді