Ярослав Тхорук
Козак
- Реєстрування
- 13 Жов 2023
- Дописи
- 6
- Реакції
- 10
- Бали
- 6
1. Назва клану: HaitaniFamQ
2. Лідер клану (Ваш NickName): Ярослав Тхорук
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Кіріл Гончаренков
4. Дата заснування: 11.05.2025
5. Розташування бази клану: Київ (правий берег)
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Ми збираємо шишки петрушки, бутилки. Охороняємо тереторію біля бункеру клана (діжурим).
Інколи викрадаємо ексклюзивні авто та дорогі. Збираємо бали, за допомогою: покрасу графіті, виконання щодених завдань.
7. Історія клану:
Колись ми з другом вирішоли заробити гроші на клан.
Ми збирали гроші, днями і ночами. Мріяли купити клан. І от настав день Х 11.05.2025.
І ми стали власниками клана HaitaniFamQ. Ми закупили автопарк, прокачали цехи і почали фармить.
Набирали людей, і ще набирали, але ніхто не хотів іти.
Але одинг відданний Артем залишився. І допомагав нам у розвидку.
Хоч пройшов не великий час, але ми набрались досвіду і вмінь.
Тепер ми вільні, я хочу щоб невеликі клани які тільки розвиваються, щоб їх не трогали, а дали шанс на життя та розвиток.
Шлях HaitaniFamQ не був позбавлений викликів і труднощів. Як і у будь-якій організації, у клані траплялися кризи, пов'язані з внутрішніми конфліктами, змінами у складі команди та невдачами на турнірах. Однак, завдяки сильному лідерству Ярослава та Кирила, а також згуртованості команди, вони завжди знаходили вихід з труднощів!!!
HaitaniFamQ – це більше, ніж кримінальна організація. Це сім’я, що йде на все заради влади, соклановців, грошей та контролю над наркотичним ринком світу.
В майбутньому ми зробимо не одну, дві, три точки. А безліч!!!
)))
8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так / Ні. Ні, я хочу мирно і спокійно бути у клані.
2. Лідер клану (Ваш NickName): Ярослав Тхорук
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Кіріл Гончаренков
4. Дата заснування: 11.05.2025
5. Розташування бази клану: Київ (правий берег)
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Ми збираємо шишки петрушки, бутилки. Охороняємо тереторію біля бункеру клана (діжурим).
Інколи викрадаємо ексклюзивні авто та дорогі. Збираємо бали, за допомогою: покрасу графіті, виконання щодених завдань.
7. Історія клану:
Колись ми з другом вирішоли заробити гроші на клан.
Ми збирали гроші, днями і ночами. Мріяли купити клан. І от настав день Х 11.05.2025.
І ми стали власниками клана HaitaniFamQ. Ми закупили автопарк, прокачали цехи і почали фармить.
Набирали людей, і ще набирали, але ніхто не хотів іти.
Але одинг відданний Артем залишився. І допомагав нам у розвидку.
Хоч пройшов не великий час, але ми набрались досвіду і вмінь.
Тепер ми вільні, я хочу щоб невеликі клани які тільки розвиваються, щоб їх не трогали, а дали шанс на життя та розвиток.
Шлях HaitaniFamQ не був позбавлений викликів і труднощів. Як і у будь-якій організації, у клані траплялися кризи, пов'язані з внутрішніми конфліктами, змінами у складі команди та невдачами на турнірах. Однак, завдяки сильному лідерству Ярослава та Кирила, а також згуртованості команди, вони завжди знаходили вихід з труднощів!!!
Сучасність
Йшли роки. Організація процвітала у своїй сфері: викрадення, пограбування, охорона, наркотрафік, відмивання грошей та підкуп місцевої влади. Клан " HaitaniFamQ" - це могутня кримінальна організація, що діє в тіні та спеціалізується на різних злочинах, включаючи прикриття борделю та захист викрадачів автомобілів. Клан дбає про те, щоб всі операції були позаконними, і вони користуються покривом або впливом на місцеві правоохоронні органи, щоб уникнути небажаних проблем.
Тренування
Одним з ключових аспектів діяльності клану HaitaniFamQ є постійне тренування та розвиток навичок учасників. Клан регулярно проводить тренувальні сесії, де гравці можуть вдосконалювати свої навички та обмінюватися досвідом. Також проводяться внутрішні турніри, які дозволяють учасникам випробувати свої сили у змагальних умовах та підготуватися до участі у зовнішніх змаганнях.
Сьогодення
Зараз клан HaitaniFamQ Займається крадіжками авто та заробляють хороші гроші. Ми допомагаємо іншим бандам та сім'ям які з нами добре дружать. Та залякуємо інші клани та організації надалі.
Майбутнє
Клан також працює над зміцненням своїх зв’язків у політичних колах. Завдяки впливовим партнерам вони отримують доступ до інформації про майбутні операції правоохоронних органів, що дозволяє вчасно змінювати маршрути постачання і уникати затримань.Йшли роки. Організація процвітала у своїй сфері: викрадення, пограбування, охорона, наркотрафік, відмивання грошей та підкуп місцевої влади. Клан " HaitaniFamQ" - це могутня кримінальна організація, що діє в тіні та спеціалізується на різних злочинах, включаючи прикриття борделю та захист викрадачів автомобілів. Клан дбає про те, щоб всі операції були позаконними, і вони користуються покривом або впливом на місцеві правоохоронні органи, щоб уникнути небажаних проблем.
Тренування
Одним з ключових аспектів діяльності клану HaitaniFamQ є постійне тренування та розвиток навичок учасників. Клан регулярно проводить тренувальні сесії, де гравці можуть вдосконалювати свої навички та обмінюватися досвідом. Також проводяться внутрішні турніри, які дозволяють учасникам випробувати свої сили у змагальних умовах та підготуватися до участі у зовнішніх змаганнях.
Сьогодення
Зараз клан HaitaniFamQ Займається крадіжками авто та заробляють хороші гроші. Ми допомагаємо іншим бандам та сім'ям які з нами добре дружать. Та залякуємо інші клани та організації надалі.
Майбутнє
HaitaniFamQ – це більше, ніж кримінальна організація. Це сім’я, що йде на все заради влади, соклановців, грошей та контролю над наркотичним ринком світу.
В майбутньому ми зробимо не одну, дві, три точки. А безліч!!!
)))
8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так / Ні. Ні, я хочу мирно і спокійно бути у клані.