Відмовлено РП:D

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Ну поперше виходится як ти кажешь хто прийшов перший і не єбєт правильно? Добре, вот цього незнав, але що виходить... дуже цікава ситуація. Наскільки я розумію правила зльоту майна сутєво за рік не змінились, можу помилятся, но я думаю ні. Тоді питання якщо все так і було, чому до цього ця ж людина на "адміністраторі" кошмарила людей тим що вони "якоби" загороджували прохід до мітки??? Тобто він незнав правил або навмистно їх неправильно витлумачив їх іншим, ну так виходить? до цього було неможна було загороджувати прохід до мітки іншим, правила наче не змінились і уже можна...ха??? Як так виходить??? Я вже не кажу про випадкові "місс кліки" коли пару раз нажимав, щоб зловити майно, і випадкого когось раз-два ударив, і за це даний адміністратор 3 дні бану давав. Теж цікава ситуація, що змінилось? адміністратор нарешті правила почитав, чи як? Чекаю пояснень. Ну, по друге по поводу того що людина на головах стояли і бігали шукаючи угли, ну вам самим не смішно?, коли по вашому ЖЕСТКОМУ РП, происходе *********************************** способ ловлі майна, коли 100 чоловік в затилок тобі дишать:D дуже реалістично, перед тим як указавати на рп, зробить "адеватний" рп спосіб його ловити, наприклад хочаб електроний вигляд, або ще якийсь більш адеватний-реалістичний спосіб. Відповідь чекаю дуже сильно бо через нього був завданий дуже велика моральна шкода і дуже велика неприязнь до гри, через його дії, особисто у мене, хоча я думаю я не один такий був.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 31.08.2025р.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відповідь була надана у минулій темі, адміністрація діє в межах наданих їй повноважень та згідно загальних правил і правил ловлі майна, у випадку флуду темами ваш форумний обліковий запис буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі