Розглянуто Раян Круз / ДМ ЗЗ / Втручання в РП-ситуацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
569
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Раян Круз
  2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
  3. Суть скарги: Вітаю! Я затримав гравця за порушення порядку біля ЦР але гравець вирішив втрутитись в РП-ситуацію розстрілявши мене в ЗЗ. Прошу Вас гравцю видати покарання. (Музика грала на радіо у авто якщо що) Дякую за увагу! Слава Україні!
  4. Докази порушення:
  5. Дата порушення: 20.01.2024

Останнє редагування:

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
569
Бали
113
там тої людини не ма на відиео і вона подивилася що продається на прилавку а шити і брехати на людину це нормально а хоча це норма ви всі в сбу київа шиїте ліві криміналки і обріхуєте людей і це брехня повна так сливають не виних людей сбу к молодці а за брехню понесеш покарання що обманув адміністрацію і якщо ти так брешеш на людину ні за що питання що ти робиш в держ структурі і чому ще тебе звільнили за те що ти не відповідаєш своїй посаді а також непавно ліві криміналки шьєте на людей щоб показати як працює то вмієте тільки таким чином мені цікаво що ти будеш робити на перевірці лівнеш з фракції
Вітаю! Ми з вами на ти не переходили це по перше по друге ця тема зовсім вас не стосується!

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Гравець Раян Круз[126769] - отримає покарання jail 240 DM ZZ+Втручання в RP-Ситуацію
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі