Розглянуто Роберт Амстердам // Провокації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
78
Реакції
58
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Роберт Амстердам(126940)
  2. Особистий нікнейм: Богдан Начальник
  3. Суть скарги: Прийшов до СБУ і почав до всіх докапуватись,після виведення в зеленую зону повернуся і продовжив.
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата порушення: 15.08.2023
  6. Тайм коди: Провокація 0:02
    Провокація 1:29

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Вітаю. Відео не повне, я приходив, щоб звернутись до керівника СБУ і стосовно цього питанння там перебував і про це повідомив. Але працівник СБУ вів себе неадекватно і порушував статут(нон-РП дії) за що я робив йому зауваженя по РП, як громадянин та офтопом як гравець. По РП він мені не преставився, що він працівник та відмовився показати посвідчення. Раніше ця особа мені казала, що так як він бет-коп, то йому можна все. Прошу пояснити цй особі, що йому можна тільки те, що передбачено правилми та статутом і не звільняє його від від відповідальності. Крім того видно на даному відео як Артур Змій приймає участь в незаконних діях(підкидуванні накотиків) і наскільки мені відомо Артур не є бет-копом, та має не той ранг, щоб ним бути(я з ним знайомий), прошу також перевірити чи не порушує правила Артур. Стосовно питання з яким приходив до керівника я викладу в скарзі на форумі(стосовно порушень).

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
78
Реакції
58
Бали
28
Вітаю. Відео не повне, я приходив, щоб звернутись до керівника СБУ і стосовно цього питанння там перебував і про це повідомив. Але працівник СБУ вів себе неадекватно і порушував статут(нон-РП дії) за що я робив йому зауваженя по РП, як громадянин та офтопом як гравець. По РП він мені не преставився, що він працівник та відмовився показати посвідчення. Раніше ця особа мені казала, що так як він бет-коп, то йому можна все. Прошу пояснити цй особі, що йому можна тільки те, що передбачено правилми та статутом і не звільняє його від від відповідальності. Крім того видно на даному відео як Артур Змій приймає участь в незаконних діях(підкидуванні накотиків) і наскільки мені відомо Артур не є бет-копом, та має не той ранг, щоб ним бути(я з ним знайомий), прошу також перевірити чи не порушує правила Артур. Стосовно питання з яким приходив до керівника я викладу в скарзі на форумі(стосовно порушень).
Якщо я знахожусь на теріторії СБУ і в формі СБУ я можу бути не співробітником СБУ?
Ви явно і прямо доказуєте те що ви любите провакувати.
По друге якщо я або інший співробітник щось порушив можете зробити скаргу.
P.s Не порушуйте і все буде добре. Гарного дня!

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Ваш коментар тільки доводить те, що ви не дотримуєтесь РП процесу, РП "відігровок" які ви зобовязані виконувати. У вас в статуті вказано як ви повинні звертатись до громадян, а також предявити посвідчення коли у вас просять це зробити. Те що ви у формі, а у мене наприклад -рейтинг, або ви знаєте що я в клані не звільняє вас від обовязку відігрувати РП. Простіше кажучи, якщо ми не будемо відігрувати РП, а тільки виконувати певну механіку гри то це буде не цікаво тай наскільки я розумію ідея проекту саме РП. Якщо вам не подобається відігрувати РП, робити свій внесок в проект, а тільки заарештовувати та(або) тулити інших гравців, то це сумно.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
І мій з вами діалог це не провокація, а лишень спроба відіграти з вами РП, цікавість до відігровки, до вашої гри. Бо якщо це провокація по вашому, то яка її ціль. З такою позицією як у вас можна будь який РП-процес назвати провокацією. Якби я вас ображав, бігав взад в перед, вів себе не адекватно, тоді це можна було б вважати провокацією

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Не побачив порушень з боку гравця, у вас запитували посвідчення, ви не відігравши РП в повній мірі через ДМ по вас з криші, знову побігли до КПП, аналогічно як і гравець, далі ви наділи наручники та розпочали відігровку РП ситуації.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі