Розглянуто Розкаяння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

gloki1

Шановний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
39
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: анти чит на всегда (o_panch-CP)
  2. Особистий нікнейм: Олександер Грімм
  3. Суть скарги: мені відповіли на скаргу що уберуть бан як заберуть бізнес ну цей бізнес заберуть як я поняв 11.07.2024 о 20.30 (на твінку) (епіцентр)
    а на основі в мене є інший бізнес який в мене злетить якщо я його не проплачу, тому прошу адміністрацію та керівника проєкта зняти бан на основі так як аптека це по факту все шо в мене є, якщо вона злетить то мені не буде сенсу грати, тому будь ласка уберіть бан на 8д на основі, а твінк лишіть в бані поки не заберете епіцентр, вам же по факту треба просто забрати епіцентр і всьо, так? якщо так то ще раз прошу приберіть бан, та більше я не буду порушувати правило про мульті акаунти, та взагалі не буду порушувати правила сервера, я важую мене як людину яка грає дуже давно можно простити та просто дати проплатити бізак та грати в укр гта, яж якщо зайду в гру, с основи яже ні як не проплачу епіцентр, я не розумію чому ви досі не розблокували акаунт (Олександер Грімм) Пан Олег Галицький Схвалив скаргу мою там де я казав щоб разблокували мої акаунти, а також я просто просрав 1.6к метала на крафт і не сможу скрафтити якщо я буду далі в бані, буде дуже обідно (бан видали 03.07.2024 20:40 приблизно )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження:07.07.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,030
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Обліковий запис Олександер Грімм [810] - розблоковано.
Твін акаунт, перебуває у блокуванні до конфіскації майна.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі