Розглянуто Розробники \ відсутній уголь, неможливо скрафтити протигаз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Розробники
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Було дуже цікаве відео про обнову, всі її чекали. Показано було як можна їздити в Чорнобиль здобувати підручники і при цьому зроблено все для того, щоб це було неможливо. В мене питання до розробників: просто неподумали замінивши вуголь в шахті підручниками, чи спеціально так зробили, щоб не було вугля, а значить протигазів і ніхто не міг би їздити в Чорнобиль. Чи ви вважаєте, що у МЧСників треба просити, чи думаєте у них угля вистачить для всіх бажаючих? Як це розуміти скажіть будь-ласка невже так важко подумати про це заздалегіть і як це буде виглядати? Я не знаю в який розділ давати скаргу на розробників, тому даю сюди. Бо такого не має бути! Фізично нам не дають можливість здобути вуголь, щоб скрафтити протигаз, якого і так вистачає не на довго і при цьому показують у відео про обнову як можна здобувати підручники в Чорнобилі. І хочу звернути увагу, що підручники в шахті замінили на вуголь, а не на кремній, який зараз не потрібен нікому, щоб спеціально зробити дефіцит вугля і унеможливити крафт протигазів!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 07.09.2024

Останнє редагування:

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Підручники можна отримати працюючи на Шахті, тому за ними не треба їхати у Чорнобиль. З приводу вугілля, його також не прибирали з роботи, тому він теж може випадати.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі