Зачинено Роз'яснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Адміністратор Відсутній
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.
Ось уже добу ,я бачу як в мою адресу несеться хейт з приводу того ,що я подаю скарги.Яб поспілкувався з усіма гравцями разом з приводу цих ситуацій.Але нажаль з ними спілкуватися неможливо по причині їхньої емоційної нестабільності і незрілості.По простому кажучи люди не вирішують проблему ,а розказують хто кого вертів,у кого яка мама ,папа і хто б що робив ну я думаю хто довго на на проекті розуміє про,що я!
(Чому я так кажу.да тому що так уже було)
З приводу скарг на клан Carry,на мою думку ,особисто мою люди накосячили ,їх взяли за п'яту точку я так розумію тими доганами чи скаргами ну не суть.
І тепер захисна реакція будь-якої людини і мене в тому числі робити все ,але щоб себе врятувати.у випадку даного клана це дві скарги на їхнього модератора схвалених і третя скарга відхилена за один день.
А тепер шановні вимикаємо режим "я твою маму....." І включаємо мозок
Я завжди стараюся гравцям підказувати які не такі досвідчені у цьому як я що тут вбивати не можна.попереддую ,що може бути написана скарга.Як ви думаєте ,що мені відповідають?
Та пашол ти на.... та мнє по... І тому подібне.Але коли приходить момент якто кажуть критичний у людей включається мозок.Короче до чого я веду,ви спочатку думайте а потом робіть!
З приводу масових ЖБ на мене написаних через ШІ і ChatGPT.
То я зновуж таки в десятий раз повторюся.У мене немає цілі зливати ваші клани ,я в цьому абсолютно не розбираюся ,і не зацікавлений я у цьому,Тай сенсу немає,ви так чудите що по два три рази на день як не в муті ,так в деморгані.Але дуже дуже цікаво ,що як адміністрація не потрібна,я маю на увазі то можна про адмінів говорити там таке у войсах ,що на вуха не налазить?Деякі гравці тут зрозуміють про що я кажу.
А як у вас ,щось трапилось адміністрація допоможіть.
Є така приказка не плюй у криницю з якої пити будеш.Далі йдемо. Шановні не я бігаю за Вами ,а Ви за мною)))))Так так саме ви ,снайпите стріми і бігаєте.Так як зробив Ваш модератор клану ,але трішки перегнув да?)І до речі з приводу модератора клану.
Якщо у Вас на таких посадах люди які не вміють тримати себе в руках і елементарних правил не знають.Ну при всій повазі ну чому ж у цьому Гріша винен?))))Винен той хто цю людину на цю посаду ставив .
Гріша винен у ваших бідах що ви бігаєте оскаєте всіх?)))))Гріша винен що Ваш Олександр Рузанов на форумі пише адміністрація поможіть ,а в особисті я хазяєн тваєй мами.
Я думаю не Гріша у цьому винен.
Якось у інших кланів за виключенням декількох у мене проблем нема і у них нема.А ось у Вас клан Carry завжди щось не так як у людей.
Є приказка поганому танцору.......... Заважають.
Хочу нагадати ,що поки ви до мене не лізли.Скарг на Вас не було.Але менш з тим ,якщо б і лізли б і вбивали по правилам теж не було б скарг бо немає порушення.
І Нагадаю ще раз гравцям які через ШІ скарги пишуть))))Я адміністрацію не обманюю,фрапси подаю такі які дозволені.Я неможу фрапси закидати по дві години!
Якщо адміністрація розглядає фрапси і виносить вердикт позитивний чи негативний значить з моєї сторони порушення про подачу скарги немає .
З приводу повного фрапса на риболовному магазині про який ви душевно кричите що він змонтований обрізаний ,якийсь не такий я подав фрапс виключно по одному гравцю по конкретній ситуації з ним!
Тобіш він прилітає на кришу на вертольоті і вбиває мене все до цього я з ним не пересікався.З приводу повного фрапса від Олександра Рузанова який кидав сам не повний фрапс і кричав на весь форум ,що я обрізаю фрапси.....А я Вам скажу Олександр чому ви не викинете повний фрапс.Тому що також отримаєте покарання так як ви почали стріляти в ЗЗ найперший із усіх!
З приводу всього іншого,ще раз наголошую немає ніякої цілі злити чійсь клан ,мені на них всеодно є вони нема їх ,вони мені ніхто і я з ними разом не граю .у мене є мій колектив з яким я граю і грі і мені цього вдосталь.
Мирного Вам неба,тихої ночі.

P.S. Навчіться причини своїх проблем знаходити у собі,можливо і проблем стане менше

Я не святий і так само порушую і несу покарання за свої порушення.Але при всій повазі я вчуся і вдосконалююсь і роблю роботу над помилками.Тобіш у мене йде Прогрес,нажаль друзі про тих хто виписує про мене в негативному контексті можу сказати що у Вас йде Регрес.Але це моя суб'єктивна думка .
Я думаю, що адміністрація у нас досвідчена і розбереться де тут злив клану ,де ні хто винен ,а хто ні.
Не снайпіть стріми.і неганяйтесь за мною по ним.Ботвже перевірено якщо я не веду стрім ,ми з вами на карті навіть не зустрічаємось.
З приводу того ,що ви кажете да кому ти там треба 2 підписників ми тебе не дивимось ти не цікавий....
Та цікавий я Вам шановні цікавий ви по два три акаунта створюєте бо я блокую вас,і продовжуєте снайпити.
Не робіть такого і повірте що відсоток скарг і ваших проблем зменшиться на 50% я думаю так точно.
На добраніч.
24.07.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі