Відмовлено Роман Горгота // Bad-Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Дитинство:
1694864980517.png

Розкажу вам з чого почалось моє дитинство

Народився я в м.Харків,в державному пологовому будинку з 10.27.2000 у
5 годині ночі на світ з'явився хлопчик, якого батьки назвали Роман.
Вже у 7 років хлопчик показував дружелюбність та товариськість по відношенню до інших людей, наприклад – до своїх друзів із дитячого садка та школи. З 8-ми років Віталій ходив з батьком на його роботу і допомагав йому в полі. Батько в мене працював у сільському господарстві, не скажу шо ми були бідні, але на життя та хліб нам вистачало. А мати працювала медиком. Батьки вже з мого дитинства допомагали мені планувавати про моє майбутнє життя,ким я маю стати.
З самого дитинства Роман проявляв інтерес до музики і до Футбол
та ще Роман мріяв стати відомою людиною. Він любив слухати музику таРоман займався футболом та боксом.Роман хотів стати відомим футболістом та грати за збірну Україну.

Юність:
1694865085421.png

Тому Батьки вирішують , що їх син Роман повинен бути вибирати собі професію самостійно.
Навчання проходило для нього досить легко, тому що він швидко порозумівся з багатьма людьми, які були раді допомогти йому в навчанні, та й сам Роман розумів що це йому потрібно для подальшого життя та і сам був не дурний. У Романа був Інтерес до суспільства та правопорядку мав великий вплив на майбутні професійні плани Роман. Під час вступу до університету, він обрав спеціальність, пов'язану з правом та правознавством. Він бажав стати частиною системи, яка забезпечує захист України та її громадян від будь-яких загроз сучасного світу. Роман завів собі достатньо як друзів, так і ворогів але Віталік був стресостійкою людиною.

Доросле життя:

1694865342665.png

Після закінчення Школи Роман вступив до Національної академії Національної полції України" та почав навчатись забезпечення державної безпеки в інформаційній сфері, протидія розвідувально-підривній діяльності, боротьба з тероризмом, протидія корупції.
Навчання проходило для нього досить легко, тому що він швидко порозумівся з багатьма відмінниками, які були раді допомогти йому в навчанні, та й сам Роман розумів що це йому потрібно для подальшого життя та і сам був не дурний. Він почав вивчати всі закони та побачив у цьому можливість заробітку в майбутньому. За кілька місяців він був уже не просто Рядовим НПУ а ст.Лейтенантом НПУ м.Харкова і там Роман завів собі достатньо як друзів, так і ворогів.

Колеги не могли не помічати талановитість та преданість Романа до своєї майбутньої посади . Він став прикладом співробітників НПУ, який з палкою працює у своїй галузі та віддається справі на всі сто відсотків. Він був компетентною та адекватною людиною.
1694865621516.png

Наші Дні:

На сьогоднішній день Роман уже є Підполковник НПУ який забезпечує державної безпеки в інформаційній сфері, протидіє в розвідувальній-підривній діяльності, та бороться з тероризмом а також із корупцією , цим Роман допомагає підтримувати правопорядок у країні. Роман допомогає збереженню і підтриманню правопорядку у країні, допомагаючи зробити Україну сильнішою та безпечнішою. Його внесок в суспільство та національну безпеку перетворюють його на гордість країни та надихають інших молодих бійців НПУ.

Поза службовими обов'язками, Роман знайомий зі своєю спритністю та здатністю переконання. Він підтримує свою невелику торгівлю, допомагаючи людям, які потрапили в неправедні ситуації. Він давав спосіб для громадян України , які були адекватні і не мали багато порушень порядку , випускав з тюрми або давав шанс уникнути суворого покарання. Це принесло Роману не тільки гроші, але і впливові зв'язки в злочинному світі.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
Біографія скопійована.
Докази
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі